To dobrze. I tak nie ma zbyt wielu graczy KO. Po prostu zmień swoje podejście, ale graj dalej.
Wersja do druku
To dobrze. I tak nie ma zbyt wielu graczy KO. Po prostu zmień swoje podejście, ale graj dalej.
a Ty troche wiary w ludzi!
To dobrze, bo właśnie miałem dopisywać do listy wolnych ko, a strasznie mi się nie chce :DCytat:
Zamieszczone przez Mnil
W związku z tym, iż w następnym tygodniu(od 25.03) będę w szpitalu i nie wiem na ile dni(najprawdopodobniej 3 choć może być dłużej), znalazłem zastępców dla moich KO aby tury nie stały:
ROME I- Domen
Ameryka 2- Domen
Brytania 41- ProNoob
Krucjata VIII- Markus
Krucjata X- Pronoob
Krzyżaki 42- Domen
Krzyżaki 43- ProNoob
Mko21- Blackhand
Mko22- Mnil
Mko23- Blackhand
Mko25- Markus
Mko26- Domen
Mko27- Marat
Mko28- ProNoob
Mko29- ProNoob
Wko31- Janker
Wko32- Mefisto
Wko33- (Tu na razie nic ale szukam)
Wko34- ProNoob
Wko35- Markus
Uff trochę tego jest ale mam nadzieje że dużo tur nie dojdzie i nikt na nie czasu nie straci :)
Co do BC 17, myślę że pierwszą turę dam rade zrobić, a jeśli coś by doszło to jakiś sojusznik by zrobił ;)
A i jeśli chodzi o moją funkcję MG w Mko30,31,32 to myślę że dacie sobie tam radę(za dużo do robienia i tak nie miałem) a jak coś napiszecie do kolegium.
Dobrze, że nie muszę wszystkiego wpisywać do listy ;_;
Łoooo matko, 20 KO masz... :o
A ja już myślałem że z moimi 12 mam dużo :shock:
Hahaha ja przestałem wyrabiać przy 10 i teraz przez to jestem na czarnej liście,obyś ty tak nie skończył ;)
Spokojnie wyrabiam :P Te z Kingdomsów to jak krew z nosa idą to jest git :P
Mogę nie wchodzić przez najbliższe kilka dni na forum, problemy zdrowotne.
Mam nadzieję, że jednak szybko sie pozbieram i jutro będę już w pełni dostępny.
Pop - czytasz to? 8-) Gdzie te czasy, co obaj wyrabialiśmy przy 25ciu...Cytat:
Hahaha ja przestałem wyrabiać przy 10 i teraz przez to jestem na czarnej liście,obyś ty tak nie skończył
kolega adi próbuje(choć brakuje mu jeszcze trochę 8-) ) pobić nasz rekord więc chyba wciąż wystarczą chęci ;)
Siemka
Od jutra do niedzieli (jakoś do wieczora, nie gwarantuje, że w niedziele będę robił tury) mnie nie będzie ale szczerze wątpię aby jakakolwiek nowa tura doszła do mnie więc zastępców nie wyznaczam. No ale tak profilaktycznie wole poinformować, tym bardziej, że co najmniej jeden mg kocha przeklikiwać moje tury po minimalnym opóźnieniu więc tym razem proszę o minimum cierpliwości, ale tak jak pisałem, założę się o młot paladynów, że żadna moja tura nie dojdzie do niedzieli.
Amen
Niestety, ale muszę zrezygnować z gry Nowogrodem w kampanii Krzyżaki XLVIII. Spowodowane jest to, że gramy tam na poprawce do Krzyżaków Matiska, która wymagała wypakowania całej gry M2TW co zajmuje ogrom miejsca. Ja niestety posiadam żałośnie mały dysk i nie mogę pozwolić sobie na takie harce z gigabajtami.
Dlatego do oddania jest Nowogród - dopiero 3 tura, sojusz z Mongolią i Polską, zapowiada się bardzo ciekawie, bo czeka nas krwawa walka przeciwko sojuszowi Litwy i Zakonu.
Ktoś chętny? :)
Jako ,że mam teraz problemy z czasem pewnie opóźnie trochę wszystkie turki które doszły do mnie wczoraj i dojdą przez ten weekend,za utrudnienia przepraszam.
Chyba wolne Gruzja w mko26. Stan pewnie bdb. konflikt ZACHÓD NA WSCHÓD. Haslo - Marat.
Przejmuje Gruzje chyba ze ktos inny chce
Dobra, to ja się z wami żegnam. Do zobaczenia w niedługim czasie, mam nadzieje że za dużo KO mnie nie ominie ;) Bye
kto ma hasło do gruzji? Marat mowi ze nie ma
Matisek ma na pewno bo teraz turę robił za Gruzję. Arrim też ma (poprzedni gracz Gruzji).
Ponawiam pytanie, ktoś chętny? :)Cytat:
Zamieszczone przez Profesor
Siemaneczko niestety zniszczyłem se kompa na dobre i nie mam jak grać w innych KO postanowiłem więc ,że podzielę moje KO między ACN i RemaPL aby nie powstał jeszcze większy bordel hasła są u nich na pw.
Wolne KO:
MKO21 Maurowie-sytuacja bardzo dobra sami zobaczycie hasło u ACN.
Krzyżaki XLIII Zakon Krzyżacki-hasło u mg,sytuacja trudna ,ale już niech ktoś to przejmie.
WKO33 Nowogród-Sytuacja dobra,sojusz z Bułgarią i Kijowem hasło u RemaPL.
MKO29 Biz-Sojusz z Wenecją,wojna z Turcją.Sytuacja w miarę dobra.
WKO35 Anglia-Unia z Szkocją i wojna z Francją.Sutacja w miarę dobra dopiero 3 tura po hasło do RemaPL.
MKO31 Biz-Sytuacja nie ciekawa.Wojna z Egiptem.Po hasło do RemaPL.
Chętni na Mko 29 pw/gg do mnie ;)
Poza tym wolna jest jeszcze Turcja w krucjacie 11, sytuacja ciekawa, po szczegóły do mnie :)
Ty będziesz później chciał te KO czy oddajesz ?
.P.S. Mogę zebrać Anglię w WKO o ile można grać dwoma państwami.
No jak je oddaje to nie będzie ich chciał potem ;)
Nie można grać dwoma państwami w jednej KO
wolny jest zatem jeszcze Egipt w mko30
Dużo KO a nie ma komu brać.
Wezmę ten Egipt z mko 30, liczę, że inni też coś wezmą i jakoś to ogarniemy ;)
Cytat:
Zamieszczone przez KapitanKatana
Primo: Naucz się czytać, jest wolna Anglia, a nie cała Wielka Brytania.
Secundo: Z takim nastawieniem to ci tej KO nie dam.
Chętnie wezme mko 21:-)
Przejmuje Nowogród w Wko 33
Ogłaszam niniejszym że od czwartku 5:00 aż do wtorku 22:00 moja osoba nie będzie miała dostępu do sprzętu zdolnego pociągnąć M2TW itp.
W przypadku gdyby jakaś tura doszła do mnie to będę na bieżąco decydować co z nią robić ^^
Wezmę MKO 29 Bizancjum.
Mam już wenecję :p w tym KO .Cytat:
Primo: Naucz się czytać, jest wolna Anglia, a nie cała Wielka Brytania.
Secundo: Z takim nastawieniem to ci tej KO nie dam.
Jakim nastawieniem?
Cytat:
Zamieszczone przez KapitanKatana
To po co mówisz, że byś ją wziął, skoro wiesz, że nie możesz? Po co spamujesz? Lepiej zastanów się 3 razy zanim coś napiszesz.
[FacePalm] Napisałem że wezmę jeśli można grać dwoma państwami :lol:
W KO Rome 1 (KO na Rome Total War i z bitwami rozgrywanymi między graczami, a nie na auto) wolna jest Macedonia.
Zasady ogólne tej KO:
viewtopic.php?f=495&t=11746
Tura 24, Macedonia jest najsilniejszą frakcją we wszystkich rankingach oprócz finansowego (ale w wojskowym blisko są Juliusze).
Sojusz z Kartaginą (najsilniejsza finansowo frakcja - chyba ze 100 tysięcy w skarbcu) i Egiptem. Wojna z Juliuszami i z Armenią.
Jak ktoś jest chętny, to zgłoście się do mnie na PW lub na GG bo potrzebne są jeszcze dwa pliki do tej KO.
Ogólnie jest to opisane tutaj (tylko że do Rome KO 1 jest potrzebny inny skrypt Hot Seat, na inne frakcje):
viewtopic.php?f=499&t=11892#p261602
Do wzięcia Egipt w Krucjacie 11 ponieważ zrobiono sobie ze mnie jaja , podczas sojuszu z Bizancjum i Jerozolimą (od początku ale zmieniony na sojuszu) zostałem zaatakowany przez z bizancjum chyba że to zaatakował zastępca w ostatniej turze) a czekanie aż MG rozwiąże sprawę mnie nie zadowala więc turę oddaje po hasło do mnie na GG lub PW
Z tą Macedonią w Rome 1 to chyba już nieaktualne, bo jednak Seba wraca do gry nią (ale dla pewności jego pytajcie, gdyby ktoś był chętny).
Dalej wolna ,ja tu tylko sprzątam.