Na oryginałach niekiedy też są takie cyrki. Samo CD Action to przyznaje.
Wersja do druku
Na oryginałach niekiedy też są takie cyrki. Samo CD Action to przyznaje.
Przepraszam za to o co się spytam- ale nie wiem, chyba pod wpływem emocji nie rozumiem tłumaczeń mojego problemu w innych tematach- o tuż:
wgrałem tego świetnego moda i po rozpoczęciu bitwy za każdym razem ma klasycznego medieval napotka, zrobiłem chyba wszystko zgodnie z instrukcją,ale problem jest, jakiś miesiąc temu też go wgrywałem i nie było takich cudów....
A wgrałeś bugfixera? Jaki system? Jeśli W7 to UAC wyłączone? Jeśli wszystko dobrze poinstalowałeś to nie powinno nic strzelać fochów :)
Tak, wszystko ładnie poszło, ale jak chcę zagrać bitwę to BUM!!! napotka :evil:
Ile Ci zajmuje katalog z modem?
Usuń map.rwm z data/world/maps/campaign/custom. I usuń ten plik ze wszystkich 4 kampanii.
Problem w tym, ze mam oryginal. med2 kupiony w 2007 jeszcze, a kingdoms kupilem teraz na allegro w wersji z extra klasyki. gdybym mial pirata to problemu by nie bylo. z rozwiazan podanych w innych tematach nic nie pomoglo, wiec musialem niestety uciec do niepochalanych metod.. no ale jak takie jaja sa z oryginalami to nic nie poradze..Cytat:
Zamieszczone przez radax
mod dziala, i oprocz tego ze tylko raz wywalil mnie bez ostrzezenia do pulpitu to jestem nim szczerze zachwycony i w tym miejscu chcoalem podziekowac aravenowi za sprowadzeie mnie na sluszna droge ;-)
W poście nr 1 dałem nieoficjalny patch do Bellum. Jak Ktoś nie ma Megasubmoda II lub wyższego niech wgra ten plik. Raczej nowa kampania konieczna, ale pewności nie mam.
Rozmiar: 8,33 GB (bajtów: 8 953 792 140)Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Rozmiar na dysku: 8,41 GB (bajtów: 9 036 632 064)
Wgl nie ma takie czegoś, dodam, że mam spolszczenie wgrane, ale wszystko zrobiłem tak samo jak ostatnio :cry:
Wald, Bellum z Bugfixerem zajmuje 9.17 GB.
Zainstaluj od nowa Part 1 + Part II + bugfixer i dopiero spolszczenie.
Zajrzyj do postu nr 1 w tym temacie. I zainstaluj sobie nieoficjalny patch przy okazji reinstalacji.
Pominąłeś bugfixer albo zainstalowałeś go w złej lokalizacji.
Czy ktoś wie kiedy można się spodziewać Bellum Crucis 7? Na gwiazdkę się wyrobią czy jednak marne szanse?