Towarzyszu KrzyżakCytat:
Zamieszczone przez Krzyżak2
Podejrzewam że można kupić na alegro, albo jakichś innych sklepach internetowych
Wersja do druku
Towarzyszu KrzyżakCytat:
Zamieszczone przez Krzyżak2
Podejrzewam że można kupić na alegro, albo jakichś innych sklepach internetowych
Dziękuję za informację.Cytat:
Zamieszczone przez wybobrak
Na allegro kupisz Gift.
Dziś jest dostępny kolejny patch.
A wiadomo jakie zmiany wprowadza? Bo na stronie TW 8.1 jest oznaczony jako Comming Soon a na steamie 8.1 nadal jako beta.
Gram sobie Atenami, i niestety komputer mnie przejrzał lub nauczył się mojej gry. :cry:
Co sobie umyślę podbój jakiegoś miasta, to zmienia ono swojego właściciela. Z którym nie powinienem walczyć.
Razem z czerwonymi Hiszpanami przycisnęliśmy Kartaginę i Numidię która się bardzo tam rozrosła. Zająłem Kartaginę i Thapsus (Punijczycy poszli do piachu). Postanowiłem zająć Cydamus, aby ograniczyć postępy czerwonych. Moja armia już była w regionie, niestety spóźniłem się o jedną torę. Nic to pomyślałem i przejąłem resztę wybrzeża + Augila, i kiedy podciągałem drugą armie pod Garame (ostatnie miasto Numidów), bo mieli tam 3 zgrupowania wojsk, a w samym mieście czerwone struktury. Oczywiście spóźniłem się Hiszpanie tylko jedną armią rozgonili całe zgromadzenie.
Chcąc poprawić swoją sytuacje postanowiłem przejąć Kretę. Armia już podpływała pod wyspę gdy ta zmieniła właściciela na Spartę. Tu trochę nie wytrzymałem i w akcji odwetowej zdobyłem ich stolicę. Jakie było moje zdziwienie gdy moje wojska podpływały po raz drugi pod Kretę w starym celu jej przejęcia i nowym udowodnienia że czasy świetności Sparty już minęły. A tym razem ubiegł mnie Pergamon. Zawszę o turę przede mną :evil:
Ostatecznie zjednoczyłem Helladę, ale kosztem wojen z pogromcą Egiptu Pergamonem, i jego sojusznikami: wielkim Pontem, zwasalizowanymi Selkami i jakimiś arabami.
Miałem podobnie grając Macedonią. I najczęściej robili mi to moi sojusznicy, mimo że ich o to nie prosiłem :x . Jak mówią: Boże chroń mnie od przyjaciół, z wrogami sam sobie poradzę. ;)
Ja mam taka prośbę, żeby napisać może ze 2-3 zdania. Jeżeli ktoś popiera proponowana przeze mnie zmianę.
http://forums.totalwar.com/showthread.p ... -sugestion.
Bo z tego co widzę, męczę o to od września, a wtedy wiadomo. priorytety CA były inne.
Ale tu cicho w temacie... ?
Zagrał bym sobie w końcu w Rome 2 ale nie chce się znowu rozczarować więc mam 2 pytania ?
-Czy AI potrafi już korzystać z machin oblężniczych czy dalej są to "trudne sprawy"
-Czy AI na wyższych poziomach robi coś innego niż wysyłanie masy agentów ?
i dodatkowo:
- Czy bunty dalej wybuchają jak grzyby po deszczu ?
Pozdrawiam :)
Ja poprawy w bitwach o miasta nie zauważyłem.
Dalej spami (Ja gram już na submodzie dei, nie ma poco się męczyć)
Jeśli nie przypilnujesz to wybuchają.
Co nie zmienia faktu że gra się już naprawdę bardzo dobrze.