Może złamią ten program
Wersja do druku
Może złamią ten program
No nie wiem, do teraz nie złamano do końca silnika Warscape, by móc wszystko modować. Dla mnie to szczęście w nieszczęściu (tzn. szczęście, że nieoficjalne produkty nie ujrzą światła dziennego bez FLC (mam nadzieję, że FLC), a nieszczęście, że oficjalne będą w DLC, co spowoduje zalew Unit Packów i zapewne campaign packów. A szkoda, bo chciałbym ujrzeć kampanię o Wielkiej Wojnie z Chaosem, gdzie wszędzie w świecie Warhammera się bito - na Ulthuanie, w Kislevie, w Bretonnii itd.).
Z tymi packami, to bym nie przesadzał, jeśli w każdym mają dawać nową frakcję? Czy jest możliwość by dali frakcje z Albionu, Norski?
Przecież to oprogramowanie ANI TROCHĘ nie przeszkadza w modowaniu, są gry z tym zabezpieczeniem, które mają mody, a dodatkowo CA sprostowało, że nie przeszkodzi to w modowaniu... Jak już to nie będzie można modować pliku exe, ale tego i tak nie można było robić.
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=97723
No to mamy oficjalną odpowiedź ;) Kolega nade mną się nie mylił.
Animacja czolgu parowego ktory atakuje orki robiona jest chyba na przykladzie kury ktora poluje na robaki.Wyglada troche smiesznie jak dla mnie.Atak para jest ok,ale to dziobanie jest komiczne.
Ta animacja "dziobania" (fajne określenie) jest tragicznie śmieszna.
A tak na poważnie to w tym filmiki nie za bardzo powiedzieli jak to zniszczyć.
Ta parówka nie podoba mi się jeszcze bardziej niż na początku.
A mnie wręcz przeciwnie - w miarę fajna jednostka. Jestem pewien, że tak jak w filmie z bitwy o Przełęcz Czarnego Ognia będzie można ich zniszczyć magią, inną jednostką artyleryjską, bądź potworami takimi jak trolle, giganci, varghulfy czy trebuszami Bretonnii.
Nowy filmik i jeżeli chodzi o animacje wciąż jesteśmy 100 lat za Rome 1. Zabici fruwają jak by walczyli na orbicie szarża jazdy odbija piechotę na drugi koniec mapy...