Ja również obstawiam TVN. Co do PiS`u i PO to pewnie będą udawać, że co innego na boisku co innego "w pracy" :D
Wersja do druku
Ja również obstawiam TVN. Co do PiS`u i PO to pewnie będą udawać, że co innego na boisku co innego "w pracy" :D
A Kosecki gra??
Ech zeby tak byc w TVN :!: Skosic Rudzielca i jeszcze mu reki nie podac...piekne marzenie :lol: :mrgreen:
Tak na powaznie dosc interesujace staystyki odnosnie Extraklasy:
http://www.ligapolska.pl/index.php?dzia ... kul=180755
Ktoś mi zarzucał na forum, że nie tryskam entuzjazmem odnośnie naszych piłkarzy, ale proszę co Smuda prawi :lol:
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/USA-Po ... 1,482.html
Fragment:
Cytat:
Zmora Smudy
Trener Smuda wygląda jak z krzyża zdjęty. Zdenerwowany, wciąż gestykulujący, zatroskany. - Coś mnie serce boli - przyznaje. A boli go głównie z powodu obrony, czy raczej jej braku. No i martwi go, że nie ma z kogo wybierać. Smuda przyznaje, że dopiero kiedy został selekcjonerem i zaczął oglądać niemalże każdy mecz w ekstraklasie, zorientował się, że pole manewru ma niesamowicie ograniczone. - Dopiero mi się oczy otworzyły - mówi. - Wcześniej człowiek był głównie skupiony na swoim zespole. Co mnie tam obchodziło, czy lewy obrońca w Wiśle, czy Legii to Polak, czy obcokrajowiec. Tymczasem nasza ekstraklasa znalazła się w takim kryzysie, jeżeli chodzi o liczbę grających w niej polskich piłkarzy, że porównać to można tylko z niedawnym krachem gospodarczym na świecie.
Ciekawe statystyki, średnia bramek na mecz 2.2 jest średnia, ale to przez ostatnią kolejkę, no i nie wiadomo, jakim wynikiem skończy się zaległy mecz Lecha i Polonii ;) zaskoczyła mnie średnia wieku Legionistów (23) i Polonii Bytom (30), mamy więc polski AC Milan :lol:
Hm... 3-3 ciekawy mecz :D Przypomniał mi się puchar Afryki, bo ten mecz tak trochę wyglądał czyli jazda na atak, nie przejmujcie się obroną :D Współpraca PiS`u i PO była. Przykład to bramka posła PO ( nie pamiętam nazwiska ) i asysta Kurskiego, mimo że ten mógł strzelać. Gołota to taki smaczek do całego meczu podobnie jak premier Tusk :D
Świetna było okienko Golonki, choć sądzę, że to bardziej szczęście. W każdym razie w bardzo niespodziewanym momencie.
Oj tak, najładniejsza bramka całego meczu. I gdyby tak na niego spojrzeć nie widząc co robi to nie wpadł bym na to, że podbija piłkę :D
Włączyłem tvn akurat wtedy, gdy ktoś strzelał gola na 2:2 :D mam nadzieję, że bramki będą w necie, z ciekawości zobaczę to okienko. Ale ogólnie beka, jak np. jakiś pulpet dostał podanie za obrońców i biegło za nim trzech, przebiegł kilkanaście metrów i się zmęczył, a po paru chwilach zaliczył glebę bez kontaktu z rywalem :lol: Tusk w ogóle grał, on chyba interesuje się piłką?
A za nieco ponad 1.5 h mecz z USA, ciekawe, czy już się przyzwyczaili do różnicy czasowej, mam nadzieję, że tak. I ciekawe, jak się spisze Niedziela, w końcu dzisiaj jego dzień :lol:
Jak beda grac tak jak z Australia i Ukraina to bedzie dobry mecz