Nie ma i w najbliższej przyszłości nie będzie ;/
Wersja do druku
Nie ma i w najbliższej przyszłości nie będzie ;/
A szkoda, w jedyneczce muzyka była wg mnie o wiele fajniejsza...
Nie wspominam już o tym, że AI potrafiło zdobyć miasto z murami.
Dzięki
W Romku2 też AI potrafiłoby zdobyć miasto pod warunkiem braku oleju w bramach. Można by nie odkrywać odpowiedniej technologii, ale technologie są linearne i nie wyobrażam sobie blokowania sobie odkrywania następnych...
Mam gorącą prośbę , ponieważ w najbliższym czasie nie będę miał możliwości zciągnięcia modów ze steama, czy mógłby ktoś życzliwy ściągnąć mod niejakiego Yolocaust pod tytułem "Ceasars Legions" z tarczami znanymi z Roma Surrectum II (najlepiej pod DeI)
i wrzucenie na serwer do pobrania. Będę bardzo wdzięczny.
Być może, chociaż z moich testów wynika coś innego (opisałem to w wątku o patchach). Ponieważ AI nawet po dostaniu się w obręb murów nie jest skłonne do zajęcia wszystkich punktów strategicznych.Cytat:
W Romku2 też AI potrafiłoby zdobyć miasto pod warunkiem braku oleju w bramach.
Ktoś gra na nowym patchu ? Jak wrażenia.
Na razie zauważyłem lepszy balans jednostek w pojedynczych bitwach. Teraz cena oddziału jest bardziej adekwatna do jego siły. Nie wiem czy w kampanii też to zmienili. Poza tym są jakieś zmiany w statystykach jednostek ale nie wgłębiałem się w to za bardzo.
Dla mnie Wasza dyskusja jest fascynująca.
Rozmawiacie o tym, jak fajnie byłoby zobaczyć nowe części Rome2.
A bitwy trwają średnio 5 minut (nawet wielkie),
najdłuższa bitwa, jakąkolwiek widziałem na YT, trwała 11 minut, co jest absolutnym rekordem świata.
To nonsens.
To tak, jakby w Sims 3 doba trwała 3 godziny rzeczywiste i 30 sekund na komputerze, a gracze dalejby rozprawiali nad tym, jakie dodatki do tej wyśmienitej symulacji życia oglądać w przyszłości :D
@up.
Ostatniego zdanie nie rozumiem....