No a co można powiedzieć?Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Dziurawa obrona, kiepski atak jedynie pomoc trzyma jakiś poziom :(
Tytoń też się nie popisał no a kogo można wyróżnić?
Chyba tylko Obraniaka :|
Wersja do druku
No a co można powiedzieć?Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Dziurawa obrona, kiepski atak jedynie pomoc trzyma jakiś poziom :(
Tytoń też się nie popisał no a kogo można wyróżnić?
Chyba tylko Obraniaka :|
Tytonia już mozna skreslic. Poza tym byl najslabszy mozliwy sklad. Bez Błaszczykowskiego, Jelenia, Wojtkowiaka, Boenischa i Matuszczyka zdaje się to nie mogliśmy wygrać. Do tego Smuda walnął jakieś dziwne ustawienie. W ogóle nie było sensu grać, bo wszyscy znowu rozczarowani. Mam nadzieję, że z Wybrzeżem będzie pelny sklad
Ojojoj... Ile teraz ? 5-0 ?
Włosi to mistrzowie pisania bajek wiec nie wierzcie co piszą ich gazety bo jak włoch by ręką walną brame i cąły świat by napisał że ręka oni by i tak napisali że nic nie bylo hehe wiec troche zabarwili sytuacje, a do tego piszą że u nas tak będzie i że nie poradzimy sobie i że będą walki bo to ta nienawiść ich że jacyś nie okrzesani słowianie dostali euro a oni nie hehe.
Co do naszego meczu no coś siadło, obrony jak nie mieliśmy tak i dalej nie mamy i inna sprawa to te latanie mimo iż Kanada graniczy z USA ale to są takie odległości jak z Polski do Portugali wpizdu i teraz pełno jest piłkarzy poszkodowanych no bo kurde przelatali pół świata a nawet nie weszli na minutke a jak niektórzy weszli to an pare minut a strefy czasowe robią swoje ja rozumiem gra w reprze to obowiązek no ale niech wtedy na takie turne bierze mniej zawodników aby aż tylu nie cierpiało przecież 2 bramkarzy starczy na max, i wiedział na 100 że Sandomierski nie zagra no to jeszcze go bierze, tak brać można ale jak się gra u ans lub gdzieś nie daleko w Europie. Komentować wyjazdu naszej delegacji do Ameryki gdy się dzieją pewne rzeczy związane z Euro nie będę bo brak słów.
Aqulia akcje podczas Euro to samobuj pamiętaj że pewnie zostaną uruchomione pewne procedury prawne że będzie można skazać osobnika w pare godzin + to będzie jeden wielki obóz policyjny więc akcje podczas euro to kamikadze . Państwo nie pozwoli na blamaż przed Europą i jej dziennikarzami każdy to wie i dlatego nic dziać się nie będzie zobaczysz nikt dostać zawiasów lub paru tysięcy w plecy za jakąś drobnostkę nie będzie chciał. Z tego co tak patrzyłem większości zakazów jakoś teraz długość się zmniejsza pewnie dla tego że pod Euro są robione wprost proporcjonalnie aby tylko nikomu się zakaz przed nie skonczył , coś czuję że po Euro może troche z puszczą z tonu z przepisami tak jak to w Niemczech było. A co do Grecji nie martw się chyba na wiosnę nasza repra gra u nich :twisted:
Słyszeliście, że Mourinho twierdzi, że C. Ronaldo jest najlepszym piłkarzem świata? Może C.Ronaldo się podzielił z nim pieniędzmi ze sprzedaży szamponu, albo oleju silnikowego - nie wiem. Ale tym sezonie nie było jakoś widać jego "lepszości". Na mundialu też się nikt raczej nim nie zachwycał... Jak dla mnie to największe predyspozycję na takowego piłkarza jest Messi, o ile już nim nie jest :)
To na pewno ale sądze, że Mourinho właśnie w ten sposób próbuje mobilizować Ronaldo do dalszej pracy, żeby był jeszcze najlepszy :D Chociaż ja i tak zostaję przy Messim i Inieście
No Messi na mundialu też się nie popisał. Według mnie najlepszym piłkarzem powinien być ten co dobrze gra w reprezentacji i w klubie.
Kto według was gra dobrze w reprezenatcji i klubie? Drogba? Eto'o? Villa?Cytat:
Według mnie najlepszym piłkarzem powinien być ten co dobrze gra w reprezentacji i w klubie.
Z tych trzech to Villa ale to tradycyjny snajper :P
Też się z tym zgadzam ale chciałbym wrócić uwagę na bramkarzy.Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
To oni zazwyczaj grają dobrze w reprezentacji i w klubie
Przykłady: Casilias, Buffon, Dida (kiedyś) van der sar (kiedyś)