Wpisz kod add_money 12000 i po problemie.
Ludzie zacznijcie myśleć kreatywnie, jeżeli coś nie działa i nie da się tego naprawić to spróbujcie to obejść !
Pozdrawiam
Wersja do druku
Wpisz kod add_money 12000 i po problemie.
Ludzie zacznijcie myśleć kreatywnie, jeżeli coś nie działa i nie da się tego naprawić to spróbujcie to obejść !
Pozdrawiam
Granie z kodami traci sens, nie ma w tym nic kreatywnego...
Rownie dobrze moglbym w 1 turze wpisac kod na przejscie kampanii, granie to zabawa , jezeli wpisze kod to jak bym odbieral ja sobie.
A na pewno dobrze zainstalowałeś wszystko? Masz nową muzę w menu np. czy tą samą co Bellum czystym?
Jest nowa muzyka, rozwjazaniem problemu bedzie chyba powrocenie do megasubmoda 4.Gralem na nim bardzo dlugo i w jednej na 100 bitew wywalalo.A moze zrobie formata bo i tak od dluzeszego czasu planuje.Wydaje mi sie, ze dobrze zainstalowalem, ale mialem problem a w zasadzie nadal mam , otoz nie moge odinstalowa jednej z kampanii kingdoms.Niby ja usunalem a w menu dalej sie pojawia , odinstalowalem absolutnie wszystkie plinki z nim zwiazane ale dalej sie pojawia w menu, moze o to chodzi.
co znaczy wyczyściłeś? Bo jak cały wyczyściłeś to usunąłeś też kingdoms, więc się nie dziw że nie działa.Cytat:
1.Odinstalowałem tylko Bellum Crucis , uznałem ze jeżeli nie widziałem zmian po zainstalowaniu Megasubmoda to nie muszę go odinstalowywać , czyli wyczyściłem katalog mods.Czyli został czysty medek + kingdoms w wersji 1.5
całe czyli wszystkie 3 części?Cytat:
2.Znów zainstalowałem całe Bellum
Sposób jest jeden. Wywal znowu katalog Bellumcrucis6, zaisntaluj od nowa, odpal bellum czyste i zobacz czy Ci wszystko działa. Pograj trochę, jak będzie ok, to dopiero wtedy zainstaluj Megasubmoda 5. Będzie pewność, że zwiechy powoduje mega.
@Wino wiem jak instalowac Bellum ,tak wszystkie 3 czesc; wyczyscikem tzw najpierw odinstalowalem wszystko z mods , kingdoms tez >>> zainstalowalem znow dodatek jakis , ten dodatek ktory nie chcial sie odinstalowac nie ma w mods , przy patchowaniu kingdoms do 1.5 nie moge spatchowac wlasnie jego i innego dodatku ktory wczesniej dzialal a teraz magicznie nie dziala.
Teraz pozostaje mi chyba format bo nie wiem co moge zrobic z tym dodatkiem ktory jest nieodinstalowywalny , nie ma absolutnie zadnych plikow z nim a on sie pojawia jako zainstalowany.
Czy utracone artefakty :P ( na wskutek śmierci generała) wracają do gry jakoś ,czy znikają bezpowrotnie ?
Przeważnie wracają, jak tytuły namiestników miast itp.
Relikwie trzeba zdobyć ponownie, przekazuj je młodym.
Nie wszystko można przekazać.
Czy mógłbym prosić kogoś nie mieszkającego w Polsce żeby mi ściągnął ten plik i wrzucił na jakąś inna stronę albo dał znać na PW to podam maila? Gamefront niestety nie działa w naszym pęknym kraju (jak i w wielu innych).
3miej - miałem na dysku, nawet usprawniłem tą wersję, bo oryginalny plik miał coś skopane (z tego co kojarzę to Portugalia się nazywała Polska czy coś takiego, poprawiłem to).
http://www.sendspace.pl/file/55732db...sh-files-final