Jeśli mowa o bramkarzach to zaliczyłbym jeszcze Julio Cesara, Victora Valdesa i Petra Cecha.
Wersja do druku
Jeśli mowa o bramkarzach to zaliczyłbym jeszcze Julio Cesara, Victora Valdesa i Petra Cecha.
Bramkarze oj tak :P Jestem skłonny powiedzieć, że to przez brak Buffona w ostatnim meczu Włoch w MŚ, Italia odpadła... ten Marchetti jest ok ale doświadczenie robi swoje . O Casillasie nic nie mówię bo jemu to tylko składać ukłony :D
Wg mnie Casillas powinien dostać w końcu nagrodę najlepszego piłkarza świata. Wiadomo, że zawsze patrzy się na napastników jako pierwszych. Casillas wyróżnia się na tle wszystkich zawodników, bo on praktycznie niczego nie zawalił. Świetnie się spisał na MŚ i to jemu przypisuję w dużej mierze ostateczne zwycięstwo Hiszpanów. Gdy Hiszpania grała słabo to on nie raz, nie dwa ratował tyłki kolegom. Jak dla mnie jest numerem 1 wśród bramkarzy.
Dla mnie również zdecydowanie jest najlepszym bramkarzem na świecie, a do tego wiernym (od początku w Realu Madryt) co się nie zdarza często w dzisiejszym futbolu.
Najbardziej niedoceniani są chyba obrońcy ;) Dla mnie nr.1 zawsze był Roberto Carlos, a John Terry jako najlepszy środkowy obrońca.
Już wolę Vidica 8-) ten to dopiero kozak jest :DCytat:
Zamieszczone przez Nagano
Tak ale tylko wtedy, gdy nie wywołuje skandali ( mówię o Terry`m ), po tej aferze grał słabo i popełniał dużo błedów, teraz wraca do formy
Vidic to taki groźny byk :D
http://www.youtube.com/watch?v=0tExx3pk ... =topvideos
A teraz komentarz Angola :
At least we English havent been blamed......the whole of UEFA and FIFA is anti-English.....everytime they see any other country behave like this they hardly react, but if our fans put a single foot wrong no matter the circumstances they are up in arms saying the same old bullshit " The English are upto their old tricks again!" FUCK OFF UEFA you bunch of useless cunts!! Start opening your eyes to the fact that Serbia and Poland should be banned from European and international football!!!!!!!!
:shock: :shock:
Wiesz, łatwo jest być wiernym Realowi Madryt, który oferuje najlepsze warunki finansowe na świecie :D (no może nie licząc City teraz). Piłkarze, którzy przy kłopotach finansowych klubu wolą zrezygnować z dostawania swojej pensji niż odejść - oni to dopiero są wierni :P.Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
Już mu tak nie zazdrość.Cytat:
Zamieszczone przez Marc d'Angers
To jest jego znana zagrywka. On stoi murem za swoimi piłkarzami. Jak był w Chelsea to Drogba był najlepszy. Jak w Interze to Diego Milito. A teraz Ronaldo ;]Cytat:
Zamieszczone przez Marc d'Angers