Ja najbardziej właśnie widzę Ostermarkowe kolorki i krwistą czerwień u wojowników Khorna! :D
Wracając do tematu tajemniczej rasy z DLC, ja wierzę, że to będzie ktoś z tych trzech frakcji: Norsmeni, Tileańczycy, Estalijczycy.
Wersja do druku
Ja najbardziej właśnie widzę Ostermarkowe kolorki i krwistą czerwień u wojowników Khorna! :D
Wracając do tematu tajemniczej rasy z DLC, ja wierzę, że to będzie ktoś z tych trzech frakcji: Norsmeni, Tileańczycy, Estalijczycy.
Cokolwiek by to nie było, to zobaczymy twórczą moc CA. Ja stawiam na Tileą i BP z najemnikami jako unikalną mechaniką.
Jak widać ciągłe jojczenie na wszystkich forach o starego przyjaciela chyba coś ruszyło.
Osobiście obstawiam race pack ludzi zawierający trzy frakcje wzorem z poprzednich tytułów : Estalia,Tilea i BP. Tu już nie mają wymówki że były skomplikowane modele i animacje jak w przypadku innych,bardziej fantastycznych nacji i żądanie 7,5 euro za jedną frakcję ludzi byłoby moim zdaniem nie w porządku nawet na ich standardy ;)*
*O ile naprawdę to będą ludzie i CA nas nie zaskoczy jakąś zupełnie niespodziewaną frakcją.
To ma być race pack więc taki scenariusz nie wchodzi w grę ale obawiam się że przy TK uświadczymy to rozwiązanie :rolleyes:
Obyś się nie mylił Il Duce. Mi cebula z butów wystaje więc ze Zwierzoludźmi i Elfami czekam na jakąś kuszącą promocje, choć obawiam się że podobnie będzie z tą przyszłościową nacją - wszak proceder już zaistniał, a dla bogatych klientów z zachodu 17 euro to nie jest jakiś wielki pieniądz.
Cel kampanii? Jednoczenie Tilei i pewnie odparcie na samym końcu jakiegoś dużego waaa!!! zielonoskórych.
W przypadku TK to pewnie mordobicie z Nagashem
Jedyne co mi się w tym newsie nie podoba to to że skoro stary przyjaciel ma wyjść na koniec wakacji, to kiedy ma wyjść ta nowa rasa...
Pewnie wrzesień/październik, grunt że będą dalej wzbogacać jedynkę darmową zawartością. Może dostaniemy jednostki, których brakuje w Imperium nie wspominając już o kampanii Middenheimu i Moussilon z Todbringerem i Czerwonym Diukiem.