Skuteczna zagrywka choć mam nadzieję, że tym razem się nie sprawdzi :D
Wersja do druku
Skuteczna zagrywka choć mam nadzieję, że tym razem się nie sprawdzi :D
Nie przejmuj się takimi komentarzami, dużo osób za granicą ma nasrane do łba ;) że wspomnę o pewnym niemcu z youtuba, który umie jako tako polski i wszędzie wypisuje i nawet w profilu ma, że Polacy to niesamowici idioci, buce itd, nie potrafią zrozumieć niczego, buraki, jak ktoś po Polsku napiszę mu w miarę składnie, to dziwi się i pisze, że bardzo mało Polaków potrafi się w taki sposób wypowiedzieć :lol: :lol: kompletny ignorant piszący jakieś brednie na przeróżne tematy, ale cóż, studiował w Polsce, pewnie nikt go tu nie lubił, więc teraz się mści :lol:Cytat:
A teraz komentarz Angola :
At least we English havent been blamed......the whole of UEFA and FIFA is anti-English.....everytime they see any other country behave like this they hardly react, but if our fans put a single foot wrong no matter the circumstances they are up in arms saying the same old bullshit " The English are upto their old tricks again!" FUCK OFF UEFA you bunch of useless cunts!! Start opening your eyes to the fact that Serbia and Poland should be banned from European and international football!!!!!!!!
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html - ta, tego dziada trzymają, podczas gdy ten Meksykanik ostatnio 2 razy mistrzostwo Meksyku zdobył, na pewno by trochę namieszał.
legia vs Widzew i trzy bramki nieuznane...szacunek dla drukarzy :lol: :!:
Byłem na tym meczu. Sędzia na pewno nie będzie już mile widziany w Łodzi.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Małek pedałek! ;)
btw. nasze księżniczki odwaliły manianę -.-' Zimą trzeba się wzmocnić.
No :lol: niezły mecz, szczególnie postawa Legii w pierwszych 20 minutach, ale za mało goli jak na taki szlagier i tyle sytuacji, 1:0, co to ma być ... mogli uznać obie bramki, to byłoby 2:1 dla Legii, czyli niby to samo, a jednak lepiej ;) i Błaszczu strzelił dla Borussi, Piszczek znowu w 1 składzie, Matuszczyk u siebie też zagrał, więc dobrze. Tylko ten Lewy ... Barios nie w formie moim zdaniem, powinien trener chodź raz, dwa razy wpuścić go na cały mecz.
Każdy by chciał ale niestety Barrios ma mocną pozycje w klubię i trudno będzie go wygryźć :(Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Dobrze że chociaż na te 15min. trener wpuszcza Lewego.
Lewandowski asystował przy bramce Sahina, więc występ może zaliczyć do udanych. Dobrze, że w końcu Błaszczykowski i Piszczek grają cały mecz, zdaje się zresztą, że ten drugi wygrał rywalizację z Owomoyelą.
Edit: jednak nie asystował, mój błąd.
http://sport.gadu-gadu.pl/5528632983205 ... edium=main
Kolejny pół Polak-pół nie do naszej kadry. Jesteśmy zbieraniną słabszych reprezentantów innych krajów... Gdyby koleś mógł grać dla Francji lub Polski na pewno wybrał, by żabojadów, a tak to nie chcą go tam to wchodzi do nas... Jak faktycznie nam pomoże to mu wybaczę :D
I co się dziwisz. Ja też bym brał kogo popadnie a zwłaszcza po ostatnich meczach by załatać tą dziurę w obronie a on nie jest najgorszy ;)