A mnie ciekawi czy będzie można zdobywać osiągnięcia steam po zainstalowaniu tych modów.
Wersja do druku
A mnie ciekawi czy będzie można zdobywać osiągnięcia steam po zainstalowaniu tych modów.
A co one dają?
Google nie boli, a w temacie jest wszystko tylko trzeba poszukać, powtarzanie tej samej rzeczy tysiąc razy jest męczące.
Ale, że jestem miły to powiem. Pierwszy znosi regionalną okupację, a drugi umiejscawia lordów w innych odpowiednich miejscach np. jak weźmiesz Ungrima to grasz Karak Kadrin.
Osiągnięcia nic, po prostu są.
Dokładnie, Rhae.
Royal, ciągle zadajesz takie pytania, które były albo tysiące razy wałkowane, albo po prostu można wygooglować w necie... naucz się w końcu samodzielności...
A myślałem że tylko mnie to irytuje....
Dobra, a co z belkami doświadczenia. Była o tym mowa, lub były w jakimś screenie czy filmiku?
Proszę patrzeć na przyszłość wszystkie filmy, a nie ciągle o byle drobnostki się pytać. Następne takie pytanie będzie pokarane ostrzeżeniem, bądź upomnieniem.
Belki doświadczenia były jak dotąd w każdym TW więc i tu pewnie będą.
Jako że zaraz dostanę bana, chciałbym korzystając z okazji pożegnać się ze wszystkimi ogarniętymi użytkownikami tego forum, mam nadzieję że Warhammer TW sprawi wam wiele radości i nie zawiedzie pokładanych w nim nadziei. Pozdrawiam Jsatrzab.
https://www.youtube.com/watch?v=lLCEUpIg8rE
Takie sobie te osiągnięcia. W zasadzie poza budowlanymi to standard, trochę mało okupacji, a i nie ma za poszczególnych LL, co wydaje się zgodne z ich wizją wspólnej rasy.
No nie do końca takie sobie. Skoro wystąpią budynki z pierwszych kilku achievek to pewne jest, że dostaniemy 5 zakonów rycerskich, a nie tylko Demigryfy i Reiklandu.