gram caly czas na tym co mi dales do testowania
Wersja do druku
gram caly czas na tym co mi dales do testowania
To wrzuć sobie najnowszą instalkę Megasubmoda V. Jest kilka rzeczy poprawionych.
Edit: W tym temacie w ostatnim poście dałem fix nr 1 do Megasubmoda: viewtopic.php?f=367&t=12871
Mam prośbę czy mógłby mi ktoś podesłać plik export_descr_unit bo przez przypadek go nadpisałem, a nie mam kopii z góry dziękuje.
THX Araven
Proszę, oryginalny plik z 6.3 export_descr_unit http://www.sendspace.pl/file/d7d9a25e27d70825dd752d4
Witam, mam pytanko. Zainstalowałem submoda V ale coś jakiś błąd był no to usunąłem wszystko, zainstalowałem BC od początku, a potem submoda.. i wywala mnie, pisze, że muszę zmienić grafikę na niższą bo mi bitew nie odczyta czy jakoś tak.. Szkopuł w tym, że wcześniej chodziło mi płynie na dość wysokich ustawieniach..
Usuń map.rwm i próbuj dalej. Mnie niekiedy też tak pisało, ale kolejne wczytanie i ok było.
Kurcze, nie działa. Jakieś inne pomysły ? ;/
Chciałbym pograć, bo od jutra ferie świąteczne :)
To wgraj jeszcze raz, tylko przeczytaj od nowa dokładnie instrukcje i sprawdzajczy czyste bellum działa jak je wgrasz, bo może w tym problem, a potem czy z megasubmodem działa.Cytat:
Zamieszczone przez Łokero
Spróbuję, tak czy siak dzięki;)
Witajcie,
po wgraniu Bellum gdy włączam grę pojawia się to czarne okienko windy (cmd) a potem mam błąd cmdlineextinstallerexe - zły obraz i propsys.dll nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie windows albo zawiera błąd. Grać można no ale to chyba nie jest normalne? Ktoś wie co z tym zrobić, bo google mi nie pomogło i czy w ogóle coś robić, bo gra się uruchamia i można spokojnie grać.