Dwa w jednym - Nie dosyć, że pedał to jeszcze czarny. Nie ma to jak wzburzenie poznaniaka :lol:Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Wersja do druku
Dwa w jednym - Nie dosyć, że pedał to jeszcze czarny. Nie ma to jak wzburzenie poznaniaka :lol:Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Heh, to chyba na mecze nie chodzisz, że się bulwersujesz jak słyszysz bluzgi. :lol:
PS: Jesteś z warszafki ? :lol:
Nie wiem czemu ale mnie to smieszy;) Temat z ostrzezeniami;)Cytat:
Kita (23.06) - nazwanie drugiego użytkownika "fajfusem"
Matatjahu - rozprawka na temat wieku Leny :DCytat:
Jak powiem że wygląda na młodszą to też nie dobrze bo się obrazi że wygląda jak osiemnastolatka można tak mówić dopiero za 15lat. No to już się przymknę i powiem ci Vasyshq że u mnie w zakonie są fajne dziewczyny (bardzo) ale w wieku Leny no i niestety jestem za młody a w moim wieku ładna i mądra dziewczyna to "towar" deficytowy. Tak więc trzeba utrzymywać kontakt z kimś innym (np. Lena) by nie popaść w rozpacz dlaczego nie ma żadnych fajnych dziewczyn z którymi można by chodzić a rozmowa z piękną kobietą to "lekarstwo".
Jestem z Poznania kiedyś nawet z Jeżyc :lol:. Bluzgi mnie nie bulwersują - tekst był boski :lol:Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Popłakałem się :)Cytat:
Zamieszczone przez Furvus
No tak, bo kto nie chleje non stop ten jest piczką :lol: gratuluję podejścia Furvusovi.
mRe, wiesz jak to się mawia, kto nie pije, ten donosi :P
Gratuluję zrozumienia kontekstu ;) Sam bywam abstynentem, czasem nawet przez dwa tygodnie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Gajush. Jak widać humor, a może chumor musi być :lol:Cytat:
No wiesz jakby użytkownicy pisali po to by pisać i nabijać posty to forum nie było by pełne atrakcji, rozmyśleń, chumoru, polemik i rad.