Witam Wszystkich, niestety zmuszony jestem zrezygnować z udziału w turnieju, gdyż nie mam teraz za bardzo czasu grać wyjechałem znowu do Holandii. Wszystkim Wam życzę miłej gry i wspaniałych zwycięstw.
Wersja do druku
Witam Wszystkich, niestety zmuszony jestem zrezygnować z udziału w turnieju, gdyż nie mam teraz za bardzo czasu grać wyjechałem znowu do Holandii. Wszystkim Wam życzę miłej gry i wspaniałych zwycięstw.
Kto jest chętny spuścić mi dzisiaj wpindol, najlepiej wieczorem?
Postaram się być , jeszcze potwierdzę.
2-0 dla Ziba. Moje nacje Frankowie i Hunowie. Nacje Ziba sasi i Romo-brytowie.
Potwierdzam.:)Kiedy ktoś może coś grać ?
Będę dostępny znów do gry od soboty tj. 19 grudnia. Jak ktoś będzie chciał się umówić z wyprzedzeniem to na gg :)
Apeluję o rozpoczęcie rozgrywania meczy przez uczestników DonVega (Sacred Band) i Lord Dariusz. Brak reakcji, postępu lub poczynań ku rozegraniu meczy w terminie do soboty (19 grudnia) będzie skutkowało odjęciem punktów lub wykreśleniem z listy uczestników turnieju.
-edit-
Amrod czytaj to co jest wyżej, Zib mnie rozjechał 2-0 zatem mecz rozegrał :D
przy okazji ponawiam, że w tygodniu od 19/20 jestem dostępny najpewniej do gry, w weekend pewnie od 12, w piątek wieczorkiem może być problem :D
:cry: hm... juz gadalem z furiuszem o meczu, jakos jak znajde czas to sie umowimy na mecz
Dariuszu może zemną więc wcześniej zagrasz hm ?