Trudno, jakoś przeżyję :) faktem jest, że ostatnio trochę się ruszyło coś w dziale AAR-ów może pomyśleć nad kategorią "Najciekawsze opowiadanie"? Lub coś w ten deseń? Może dzięki temu większa ilość osób skusi się by rozwinąć tą gałąź forum.
Wersja do druku
Albo kategoria "Najlepszy blog".
Dobra już nie szukaj na siłę kategorii w których byś miał 50% na wygraną. ;D
Na pomysł z blogiem się zgadzam. Dziękuję za nagrodę, zaznaczam jednak, że nie przebywam tutaj celem tzw. trollingu tylko ze względu na zainteresowania. Walkę o stanowisko wygrałem, nie jest jednak moim celem naigrywanie się z tego forum.
Na pewno więcej kategorii multiplayer tak jak za dawnych czasów ;). Do tych kategorii forumowych można dodać jakąś kategorię związaną z czatem np. dusza towarzystwa czy coś w tym stylu
Najlepszy Marat na forum! Choć z drugiej strony wygrana nie byłaby możliwa na 100% - kto pamięta "nową jakość Maratów", ten będzie wiedział o co cho.:F
Gratulacje dla zwycięzców. Szkoda, że Pop nie dostał SG ( choć pachołek z niego ), bo to w końcu user z dużym stażem. Może za rok.
PS: medali nie będzie?
Po podsumowaniu nagród nie wypada nie podziękować braci forumowej. Niniejszym to czynię: dziękuję! Jeszcze przed pierwszymi głosami miałem świadomość ze grozi mi tytuł "spamera roku" gdyż wielu mi tym groziło ;). Natomiast pozostałe są dla mnie niespodzianką. Wygrana w kategorii Avatar i Ulubiony użyszkodnik była nierozstrzygnięta do samego końca i to z osobami typowanymi przeze mnie do zwycięstwa. Zresztą z Elizabeth podzieliłem się nagrodą, a Lwie i tak dostał najważniejszy tytuł więc żalu chyba nie czuje. :cool: Największą niespodzianką było zwycięstwo w kategorii dyskutant. Wszedłem między starych wyjadaczy specyficznej Agory którzy niejeden bój mają za sobą. Było kilka sytuacji po których opadały ręce i pojawiał się pomysł omijania z daleka tej części forum. Wynik, a szczególnie rozmiar zwycięstwa to zupełna niespodzianka a także szczególna satysfakcja. Nie pozostaje mi w tym miejscu nic innego jak podziękować jeszcze raz. Gratuluję także innym zwycięzcom a pokonanym życzę zwycięstw w kolejnych edycjach! :ok:
Do nowych kategorii wzorem kategorii Objawienie multiplayer proponuję w ramach całego forum, wzorując się na sporcie: Debiutant roku. Decydowałaby data zalogowania, np w przyszłym roku objęłoby to userów z datą logowania 2015.
W przyszłym roku to ja wygram Starą Gwardię :P
Gratuluję wszystkim. Bez Was to forum nie byłoby takie same.
Gratulacje wszystkim zwłaszcza dla Miszcza :D
Co do nowych kategorii może najlepszy kanał na YT związany z forum, lub osoba publiczna czy cos ;d
Gratuluję, mam nadzieję że uda wam się długo utrzymać rangi... hehehe...:cool: