-
-
Uważam iż trzeba wszystkich poinformować i rozpocząć kampanie tak szybko jak tylko wszyscy będą gotowi i założą swoje ambasady .
-
W tym zamieszaniu przez jakiś czas na forum były dostępne linki zarówno do nowych jak i starych wersji plików.
Dlatego proszę, żeby każdy kto już ściągał pliki jeszcze raz je wszystkie ściągnął i podmienił - dla pewności i świętego spokoju.
Obecnie w tym temacie i w "Kolejce" na stronie 2 są już aktualne linki do wszystkich plików.
Save startowy też zaktualizowałem (jest już nowy link wyżej). Tamten wywalcie i ściągnijcie nowy.
-
-
A ja bym proponował, żeby może jednak gra oparta była o taki sam zestaw plików jak w naszych Krzyżakach obok. Dałoby radę? Bo będę pliki musiał za każdym razem zmieniać. x) Jak nie to trudno, ale może jeszcze się skusicie?
-
Błagam już nie kombinujmy. Korzystamy z tego co jest, części już działa mi się patche pobierają i też już powinno działać więc nie psujmy tego.
-
Ojejku Mefisto no zmiana plików to przecież kilka kliknięć myszką. :)
Tylko uszykuj sobie foldery osobne z kopiami obu zestawów, jeden do naszej KO jeden do tej.
Poza tym jako MG raczej nie będziesz musiał zbyt często interweniować poprzez wchodzenie do gry.
-
Spoko spoko. :p Tak się droczyłem.
-
Zróbmy sobie próbę kolejki żeby zobaczyć czy nic się dziwnego z kasą nie dzieje, zwłaszcza, że pokazuje nam różne wersje. Domen weź w tym udział bo możliwe, że z obecnych teraz tylko ty masz na normalnej wersji.
-