Aha. Nie patrzyłem co on tam ma. Myślałem, że 100 generalskich koksów.
Wersja do druku
Aha. Nie patrzyłem co on tam ma. Myślałem, że 100 generalskich koksów.
Mogę to zmienić ale czy się da z poziomu konsoli MG? W mojej liście komend nie widzę takiej opcji...
Składam jeszcze wniosek formalny o robienie sceena mapy na kodzie toggle_fow w każdej turze papieża, cobyśmy zrobili filmik później. ;)
Już mówiłem Soplicy by tak zrobił, potem coś fajnego z tego sklecę ;)
No okej, robię to ale ta minimapka jest bardzo mini ...
Masz tylko robić zdjęcia. Ja to przerobię na normalne mapy.
Aha no ok ale w takim układzie dopiero będę mógł Ci wysłać wszystkie mapy naraz po zakończeniu kampanii ;)
Tylko zapisuj rzetelnie!
A swoją drogą: Przypominam o obowiązku wysłania wszystkich haseł naszym generalnym trzymaczom. ;)
Czy MG może mi wyjaśnić jakim cudem Hiszpania zajęła mi STOLICĘ? Teoretycznie i tak muszę zrezygnować z KO, ale nie chciałem oddawać Francji w tak idiotycznym położeniu. Hiszpanie nie mieli żadnego wojska ani machin oblężniczych w pobliżu. Jedynie dostałem info o małżeństwie miedzy członkami rodu, ale nie wydawałem na forum żadnej zgody na takie działanie polityczne. Hiszpania wypowiedziała mi wojnę w ten sposób, a zawarła oficjalnie PON z moją frakcją. Jeśli wszystkie działania polityczne muszą być akceptowane w ambasadzie na forum, to nie może Gobbler mi wyprowadzać małżeństwa politycznego i przejmować w ten sposób stolicy, jak nie wyraziłem na to zgody.
Ale on to zrobił zanim podpisaliście PoNa. Tylko pogratulować mu dobrego pomysłu. ;) Nie daje się zgody na małżeństwo. Ono leży jedynie w gestii gracza posiadającego księżniczkę, która jest normalnym agentem.