Ja osobiście grałbym z nacji polskich tylko Śląskiem - głównie dlatego, że lubię okres rozbicia dzielnicowego.
Wersja do druku
Ja osobiście grałbym z nacji polskich tylko Śląskiem - głównie dlatego, że lubię okres rozbicia dzielnicowego.
Nie no, jest dużo lepiej niż myślałem. Chorągiew krakowska - świetna robota ,choć chorągiewki u "kopii" mnie osobiście dość mocno rażą. Troszkę błędów jest , ale z tym każdy rozgarnięty moder bez większych problemów sobie poradzi. Oby tak dalej.
Nic nie szkodzi, się poprawi :D.Cytat:
Szczegół że nie ma w niej ani jednego znaku z faktycznie walczących rycerzy pod jej sztandarem(wyjątkiem jest słońce na niebieskim tle należące do Zyndrama z Maszkowic) ale to wyłapią jedynie nieliczni...
Obejrzałem, te Pomorze średnio wygląda, jednostka rycerzy, jeden raptem herb, piechota też tak średnio wygląda, książę też jakoś tak wygląda beznadziejnie, w ogóle nie przypomina tych z pieczęci. Mam nadzieję że poprawią w przyszłości.
No i nie będę w to grać bo mnie oczy bolą od hełmów...tosz to hańba jak tak można..........dostałem Naszą rodzimą frakcje do grania i raczej nie będę marudził, że ten ubrał saladę pod tyłek jako kibel a ten przyłbicę jako chlebak pod pachę....zamiast marudzić będę czekać, żeby zlać wszystkich dookoła tymi nieistniejącymi w historii jednostkami w historycznych bitwach.........
Ciekawe co byście powiedzieli jakby znaleziono za 500 lat mój grób z mieczem podczas wielkiej wojny atomowej....ahistoryczny grób bo nie miała prawa użyć miecza ze względu na epokę......
Jak już wyjdzie to na bank pogram.
Już niedługo ;)
Bogurodzica, no to pachnie mi Polską się nie chwaląc się :P.
Chyba nie wiecie do czego się odnosi ta zapowiedź ;D Nazwa trochę zdradza ;)
Co tutaj zgadywać?Zadyma pod Grunwaldem będzie robić za zapowiedz lub jedną z zapowiedzi tego moda i tyle w temacie.Zresztą to słuszna koncepcja :devil:.