-
Pakt podpiszemy, lecz sojusznika mego proszę nie obrażać. Dla nas Węgrów wiara w Chrześcijaństwo jest najważniejsza. Sojusz z Sułtanatem podpisaliśmy, aby nie ginęli nasi ludzie w niepotrzebnych wojnach, a także samego Sułtana. Przekupić nas nie łatwo, a nasze królestwo otwarte dla wszystkich religii, pod warunkiem że nie będą plugawić Krzyża i Pana Jezusa Chrystusa na nim wiszącego!!! Kiedy tak się stanie do ostatniej kropli krwi walczyć będziemy w obronie Chrześcijaństwa.
-
A Polska sama brata się z pogańską Litwą, cóż za nie godne postępowanie ze strony Polskiego władcy :P
-
rozumiem, że Król Aragonii posiada pełnomocnictwa do występowania w imieniu Węgier? proszę o ich przesłanie!
-
Litwa zostanie nawrócona w pokojowy sposób poprzez unię naszych państw, to wielka misja naszego Króla!
-
Kolega przez telefon dyktował co mam napisać bo nie ma dostępu do internetu ;)
-
Możesz jakoś udowodnić, że nie jesteś jedną osobą? Już mieliśmy przypadek jak jedna się roztroiła. :cool:
-
Jestem kolegą Leonarda, nazywa się Michał tak naprawdę. Poprosił, abym informował go o właśnie tej mko, bo musiał gdzieś wyjść. Zadzwoniłem do niego i mu powiedziałem co napisał Polak. Powiedział żebym napisał co nieco i cholercia zapomniałem się od razu wytłumaczyć czemu ja piszę. Jutro o 15/16 powiedział że będzie.
-
Poprosiłem administratora o sprawdzenie obu kont tych dżentelmenów i niestety widniało przy nich to samo ip. Kara za ten występek jest jedna,musimy poszukać kilku zastępstw....
Il Duce
-
Może korzystali z jednego komputera. :P
-