Dodali kilka map z początkowym dopiskiem "Tryb wieloosob." - może by sprawdzić te mapy na wszelki wypadek, gdyby je dodano do Kręgu Khorna ;)
Wersja do druku
Dodali kilka map z początkowym dopiskiem "Tryb wieloosob." - może by sprawdzić te mapy na wszelki wypadek, gdyby je dodano do Kręgu Khorna ;)
Mamy już zamkniętą listę 12 Czempionów. Co oznacza, że jeżeli wszyscy wykonają plan w 100% i zagrają wszystkie bitwy, to powinniśmy mieć 264 bitwy... Oo
Na chwilę obecną mamy rozegranych 116 bitew, także prawie połowa bitew. Jest nieźle, ale może być jeszcze lepiej. Także gramy Panowie. :) Tak, Don, to szczególnie do Ciebie hehe
Spoko - miałem troszkę zawirowań - zarówno zawodowych jak i prywatnych - odrobię straty :)
Przeglądałem sobie tabele i coś czuje że bedzię zażarty bój o pierwsze 3 miejsca i reszte miejsc . Mogą być dogrywki jak będzie ktoś miał tyle samo punktów jak inna osoba ( bo inaczej się nie rostrzygnie kto jakie powinien zając miejsce w kręgu Korna :D )
Z mojej strony życzę wszystkim jak najlepszych sukcesów. I niech wygra prawdziwy czempion Korna i zasłuży na przychylność Bogów Chaosu 3:) 3:) http://orig09.deviantart.net/902d/f/...seronarogu.jpg
Myślę, że w przypadaku równej ilości zwycięstw, w pierwszej kolejności o miejscu powinien decydować wynik bezpośredniego boju. Dopiero w przypadku remisu - powinna być dogrywka. Ale to już musi doustalić grono sędziowskie pod koniec turnieju.
Natomiast z pewnością walka będzie trwała do ostatniego dnia, bo stawka jest wyrównana, a jeszcze choćby Don nie odkrył w ogóle kart i nie wiadomo, czy i jak namiesza.
W weekend -zaczynając od piątku wieczór jestem gotowy do konfrontacji :)
Jako, że od następnego tygodnia zaczynam praktyki, będę dostępny tylko w weekendy całe dnie, a od poniedziałku do piątku od 18:00 do 23:00. Jak co ścigać mnie w te godziny.
Może ktoś znalazłby chwilę wolnego czasu, żeby przygotować zestawienie, które nacje wygrały ile bitew na ile zagranych?
Jestem ciekaw, jak się klasują obecnie nacje jeżeli chodzi o ich szanse na zwycięstwo.
Nawet zacząłem liczyć, ale już na pierwszej stronie zauważyłem że daleko z liczeniem nie zajdę bo większość osób nie zaznacza która strona wygrała bitwę, co w przypadku remisów uniemożliwia podliczenie...
Na 10 bitew które policzyłem
Zieloni wygrali 3/3
Chaos i Imperium 2/4
Krasnale,Bretonia i Wampiry 1/3
Liczone do pierwszego remisu czyli posta nr8 jak by ktoś chciał kontynuować :]
To może policzmy to, co jesteśmy w stanie, na podstawie wyników. Zawsze powstanie jakiś tam obraz sytuacji.