-
Odświeżam temat ponieważ po całkowitej reinstalacji problem jest wciąż ten sam. Agent po zrekrutowaniu widnieje w okienku armii i zachowuje się tak samo jak armia kiedy próbuję wejść w interakcje z innym miastem, np księżniczka.<br>Gram kampanię Norwegią więc może to jest problem tylko tego państwa i błędnej definicji jednostek. Ktoś ma szansę to sprawdzić lub potwierdzić ?
-
No ale wgrałeś tego bugfixera?
-
Tak, wszystko po kolei, tak jak opisane wcześniej. Aby być pewnym plików, ściągnąłem wszystkie ponownie i zainstalowałem od zera.
-
Może to kwestia miasta albo nacji. Agentów tych rekrutuję w Bergen, gram Norwegią. Jak mi się wybuduje pałać w innym mieście to zobaczę czy rekrutacja działa poprawnie.
-
Kiedys grałem Norwegią i pamiętam że w Bergen mi się wszystko poprawnie rekrutowało.
Ja ten błąd miałem tylko jeden raz,grając Gruzją. I to nie z rekrutacji tylko jako nagroda z misji. Zreszta opisywałem wcześniej.
-
Witam, piszę troche nie na temat (posiadam ten problem od czasu do czasu z tymi agentami ale jakoś mi to nie przeszkadza). Wspominaliście o jakimś megasubmod. Jest to wersja pod bc 7.0 ? Jest w nim naprawiona dyplomacja by mieć szanse na jakiś sojusz na najtrudniejszym poziomie gry ?
-