-
Lwie Serce, ciężko mi powiedzieć, nie pograłem za dużo, bardziej jak na razie koncentruję się na przeglądaniu skryptów, oglądaniu z grubsza innych frakcji. Tak na pierwszy rzut oka są nowe frakcje Elek. Bawarii, Unia Protestancka, Ks. Sabaudii, Hospod. Mołdawii, Wołoszczyzna, Persowie poprawieni, masę nowych modeli, tekstur i nowa kampania regionalna Król Słońce
Na pewno po przeleceniu na szybko kilkudziesięciu tur mod wydaje sie stabilny, a to już coś.
-
-
Jak tam zrobili Mołdawię i Wołoszczyznę, dużo jednostek dodali?
Zachodniej Europie dodali jakieś nowe jednostki?
PS. ordenus masz skrzynkę pełną...
Edit:
https://www.youtube.com/watch?v=diGVLgIkPR0
https://www.youtube.com/watch?v=OkGRYhZ1uOk
-
Czemu jak wejdę to gdy chcę coś kliknąć to nie działa ???
-
A coś dokładniej? Nie jesteśmy telepatami by wiedzieć co autor ma na myśli pisząc takiego posta w którym nie podaje żadnych konkretów.
-
No tak wchodzę w Ogniem i Mieczem 1.1 jestem w menu klikam w grę jednosobową a tu dupa klikam, klikam a tu nic ktoś pomoże, a i czy jest zangielszczenie
-
Nie, nie ma, na poprzedniej stronie masz wyjaśnienie swojego problemu. Powoduje to rosyjska wersja językowa, pod którą mod był robiony.
Proszę też nie używać wulgarnych słów.
-
Mam ver. 1.1 OiM. Wszystko śmiga nie wywala tylko to spolszczenie. Jest już jakieś? Nawet zmiana na angielski (mam angielską wersję Med2). BTW spolszczenie do wersji 0.9.5 nie działa tylko crashuje grę. Ale kopjowałem ręcznie pliki i podmieniałem ze spolszczenia. Także menu i nazwy miast mam po polsku. Przy reszcie crashuje...
-
Witam pobrałem ostatnio OiM ver 1.1 choć łatwo nie było i rozpoczołem spolszczenie tego jakże pieknego moda . Wszystkie kampanie działają ale tylko ta z "Ogniem i mieczem" jest spolszczona nieco czyli : nazwy miast,postaci (choć nie wszystkich),menu i pare innych pierdół jak towary handlowe itp ,niby to nie dużo ale już gra się przyjemniej i zrozumialej w ojczystym języku :D .
-
Rhobar III mógłbyś podrzucić jakiś link i sposób instalacji ? Z Potopu mnie wywala to może OiM pójdzie ;)