-
Udało się zebrać już 10 osób! Super wiadomość. I tutaj pytanie do Was: Wolicie zagrać ze wszystkimi po jednym razie przez cały okres ligi czy może mam stworzyć dwie grupy (silniejszą i słabszą) po 5 osób i przeprowadzić ~2 kolejki przez okres istnienia Ligii? Ja bym się skłaniał ku drugiemu rozwiązaniu.
Jutro o 20:30 jest Poniedziałek w Starym Świecie - Idealna okazja do przygotowania się do Ligii.
-
Ja bym wolał zagrać ze wszystkimi. 10 osób to w mojej opinii zbyt skromna liczba, żeby to rozbijać na dwie ligi.
-
Również jestem za jedną ligą na 10 osób. Dzielenie 10 osób na 2 grupy nie brzmi spoko, co innego, gdyby grało z 20-25 graczy.
-
Ja jestem za normalna liga po 10 osób. Co do map uważam, że są dobrze wybrane. Dodatkowo uważam, że przed samą liga powinien zostać ustalony dokładnie regulamin, ponieważ nie chciałbym sytuacji w której ktoś będzie miał punkt zaczepienia.
-
Regulamin zostane dokończony jak tylko zamkniemy listę uczestników :)
-
Pierwszy mecz już za nami. Umawiacie się na swoje? :) Pamiętajcie, że trzeba zagrać pierwszy mecz do 3 czerwca.
-
gratulację wygranej ;), w temacie zagrania meczu jestem dostępny wieczorami przeważnie jak ktoś ma ochotę pisać na steam postaram się odpowiedzieć i zagrać w miarę możliwości
-
Jeżeli jest ktoś chętny zagrać mecz to jestem wolny dzisiaj od 11 do 14
-
Ja będę wolny w niedzielę wieczorem od 21:00 :)
-
Turku, to ja sobie Ciebie rezerwuję. ;)