kolejny remis z mojej strony
1:1 vs Szymblok
1:0 dla mnie Imperium(ja) vs Krasnale
1:1 Wampiry(ja) vs Bretonia
Fey + Guariany z leczeniem nie do przełamania przez te durne kości xD
Wersja do druku
kolejny remis z mojej strony
1:1 vs Szymblok
1:0 dla mnie Imperium(ja) vs Krasnale
1:1 Wampiry(ja) vs Bretonia
Fey + Guariany z leczeniem nie do przełamania przez te durne kości xD
http://cdn.akamai.steamstatic.com/st...g?t=1492520993
Jakubsch z powodu braku kontaktu i przekroczenia terminów zostaje wydalony z Ligii.
SaperHeart jeżeli dzisiaj nie zagra meczu do 24:00 to również zostanie wydalony. To jest Liga, tutaj trzeba być aktywnym. Jeżeli ktoś nie ma czasu zagrać jednego meczu na 10 dni to zostaje mu rezygnacja.
wygrana vs SaperHeart 2:0
Choas(ja) vs Wampiry 1:0
Elfy(ja) vs Bestie 2:0
dzięki za gry i powodzenia dalej
[ChR]Twój Mistrz vs [ChR]Wozio 2-0
Krasie, Wampiry --- Elfy, Bretonia
No w pierwszej gierce było ciężko :D (Co ja mam z tymi pierwszymi bitwami? :D )
Powodzenia dalej Woziu ! :D
http://cdn.akamai.steamstatic.com/st...g?t=1492520993
Wozio i SaperHeart zrezygnowali z udziału w Lidze. Wozio nie podał powodu, a SaperHeartowi nie spodobały się zasady i nie ma wystarczającej ilości czasu.
Szkoda, że zrezygnowali jednak mało mamy graczy na WH i każdego szkoda. Nie oszukujmy się ale podane wyżej powody są trochę naciągane, zagranie jednego meczu raz na 10 dni to jednak nic ;) chyba że ktoś ma wyjazd ale wtedy można się dogadać pewnie i tak, a sugestia z zasadami przepraszam były podane wcześniej i jak nie są łamane to nie widzę problemu. Tutaj chodzi o dobrą zabawę i podpatrzenie jak grają inni czasami lepsi od nas. Ale chyba ja tak to widzę.
Zwycięstwo Mista nade mną, na razie 1:0 dla mojego przeciwnika.
Ja Załącznik 2199, Mist Załącznik 2200
Dograliśmy z Pyrrusem drugą grę, wynika po meczu 2:0 dla mnie
Ja:Krasnale, Bestie
Pyrus: Imperium, Wampiry
dziękuje za grę i powodzenia z innymi ;)
Dzięki również. Długa droga jeszcze przede mną, oj długa. ;)
Znoszone zostają limity wymaganych zagranych gier. Dążymy teraz do jak najszybszego ukończenia tej kolejki i zaczniemy drugą. Biorę na siebie rolę naganiacza, a osoby, które będą nas opóźniać będą dostawać ode mnie ostrzeżenia i deadline'y. Gramy!