Nie oglądałem w pracy byłem. Z opisu wychodzi, że grali padakę, mimo statystyk?
Czyli zostaje mi kibicować Bayerowi Leverkusen. Teraz czas na naszych LE :P Czy oprą się nawale gibraltarskiej itp?
Chyba zerknę, do pierwszej bramki na mecz Lechii Gdańsk z Brøndby IF w którym gra Wilczek, co go kolejni selekcjonerzy omijają w powołaniach, bo mają poza Lewym niesamowitych napadziorów ;)
Co do Legii to cóż, kibicuję jak zawsze od 1978 roku za przeciwnikiem zespołu z Warszawy :P
Dumni Finowie niczym mistrzowie Luksemburga pokażą klasę, bo muszą na swoich skuterach z samego rana jechać do pracy....
Wiem, wiem... :)
https://www.meczyki.pl/newsy/trener-...ropie/119583-n :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:Cytat:
Trener Atromitosu obawia się Legii Warszawa: To wielki klub w Polsce i znaczący w Europie
Jutro odpalam znieczulacz chmielowy i cytując za TVP:
Popatrzę na projekt pana Mioduskiego :PCytat:
W rewanżu piłkarze Aleksandara Vukovicia nie mogą się jednak ograniczać do defensywy. Każdy remis bramkowy da awans polskiej drużynie. Dzięki przełożeniu meczu z Wisłą Płock legioniści mogli spokojnie przygotowywać się do rewanżu z Atromitosem. Grecy zmagania ligowe rozpoczną dopiero 24 sierpnia. Stawką spotkania na stadionie Peristeri będzie awans do fazy play-off LE, w którym zwycięzca zmierzy się z lepszym z rywalizacji Glasgow Rangers z Midtjylland. W pierwszym meczu Szkoci wygrali na wyjeździe 4:2.
Atromitos Ateny – Legia Warszawa: przypuszczalne składy
Atromitos: Megyeri – Natsos, Risvanis, Khila, Goutas, Katranis – Charasis, Umbides, Madson – Manousos, Vellios
Legia: Majecki – Vesović, Lewczuk, Jędrzejczyk, Rocha – Antolić, Martins, Gwilia, Luquinhas, Novikovas – Carlitos
Jak widać mistrz, znaczy się wicemistrz stoi polskimi zawodnikami^^...Jak zacząłem googlować tych zza granicy, to cieszę się że nie jestem kibicem zespołu z Warszawy :P