Zacytuję bo mój głos idzie dokładnie tak samo :D
Wersja do druku
Il Duce
Presidente
Il Duce - nie wiedziałem, że nie ma tego tytułu dlatego go nominuję, bo zasługuje. Niektórzy nominują Cysorza jednakże jest to nasz stary, kochany Asuryan, który już jest w Gwardii.
Gwoli ścisłości to skasowanie mego pierwszego konta automatycznie pociągnęło za sobą utratę wszelkich odznaczeń, łącznie z SG. Jako że "Cysorz" to jest moje nowe konto, nie mam specjalnej rangi, zasłużonego Użytkownika, zasłużonego Administratora, ani nie jestem w Starej Gwardii - i nie mam o to do nikogo pretensji, która ewentualnie mógłbym mieć tylko do siebie samego :mrgreen: Co więcej, uważam że na SG mam za krótki staż na tym koncie.
Kolejność kompletnie przypadkowa:
-Presidente
-Chaak
-Szwejk
-Gajusz Mariusz
-Il Duce
P.S.Sorry Panie @Eutychesie lecz regulamin to regulamin...
jako ze Asuryan zrzek sie wszystkiego po odejsciu z forum wszystkie jego prawa wygasły :) tak jak przy innych ludziach ktorzy skasowali konta lub poprostu porzucili je
Jeżeli chodzi o mnie, miło że ktoś mnie jeszcze pamięta, ale ja kazałem Jarlowi by mi konto skasował, szkoda że tak z korzeniami je wyrwał, bo żal postów i tematów niektórych.
Wróciłem, bo org i seria Total War, to nie forum i gry, ale dla mnie - stan umysłu. :P
Il Duce 7
Eutyches 3
Chaak 5
Cysorz 1
Presidente 3
Nezahualcoyotl 2
Gajusz Mariusz 3
Szwejk 1
Do następnej rundy przechodzi Il Duce i Chaak zapraszam do ankiety !