To spróbuj 7zipem.
Wersja do druku
To spróbuj 7zipem.
Grał ktoś? Tak myślę że może sobie pobiorę i ciekawi mnie jak wrażenia ;)
Grał. :D
Dziękuję za bardzo wyczerpującą odpowiedź, dowiedziałem się niezwykle dużo na temat jakości tego wspaniałego moda jak sam napisałeś. Pobieram go, na Tobie zawsze można polegać :D
Nie ma sprawy szlachetny Lwie, jak wiesz zawsze można na mnie liczyć, cieszę się że moja wypowiedź ciebie usatysfakcjonowała i w efekcie przyniosła na tyle duże zainteresowanie że zdecydowałeś się ściągnąć tę modyfikację... :D :D :D
1.Czy mod nadpisuje oryginale pliki gry?
2. Jak oceniacie ai kompa na mapie kampanii i w bitwie?
3. Jak jest ilosc prowincji na mapie moda i czy ktos moglby zarzucic jakis screen z mapa?
ad 1. Nie
ad 2. Shogun 1 to nie jest :lol:
ad 3. Zerknij na ich subforum, trochę tam tego jest...Mi się już nie chce dawać screenów, mam ich w liczbie już czterocyfrowej, hehe wystarczy tego :D niech inni zaczną też coś od siebie pokazywać, bo odnoszę wrażenie, i coś w tym chyba jest, że wypowiadają się o modyfikacjach, ba grach z serii, a nie grają :D
Polecam obejrzeć to i dać suba autorowi. :mrgreen: :mrgreen:
[youtube:15lqnors]http://www.youtube.com/watch?v=zLblcRooVoQ&list=PLYucYTzye3RNcq-tsjfxdUx4N8EhEgNWH[/youtube:15lqnors]
Znam jego filmiki, bardzo dużo i szybko je robi, są na bieżąco, zazdroszczę że ma czas na to...
Ma ktos inne linki do pobrania moda bo z tych nie moge pobrac.