Do niedzieli mogę w każdy wieczór, potem jakoś w październiku - nie wiem, czy do czasu przeprowadzki uda mi się załatwić internet do mieszkania.
Wersja do druku
Do niedzieli mogę w każdy wieczór, potem jakoś w październiku - nie wiem, czy do czasu przeprowadzki uda mi się załatwić internet do mieszkania.
Ok wiec kto wstepnie chetny dzisiaj powiedzmy moze tak ok. 21.00 -21.30?, jak nie podchodzi godzina to podajcie jakas inna ale ja wczesniej nie moge ze wzgledu na mojego malego dzieciaka :)
Ja wchodze w temat. Dzisiaj o 21:30.
Jutro ewentualnie po meczu też jakby się dzisiaj fajnie pograło.Piterus - a może Jurek901 dołączy?
Pamiętam jak się kiedyś burzył na Romku, fajnie było....... Jurek901, czyli Jankes o ile mnie pamięć nie zawodzi ;)
He he Jurek901, o tym to nie wiedzialem. Moge go zapytac na gg badz Lukra, chodz zagralem calkiem niedawno z Jankesem i jakos nie byl chyba zbyt optymistycznie nastawiony do RTW. Lukier z kolei jest chetny ale ostatnio zdaje sie ze zajety czyms.
No nie był optymistycznie nastawiony i wtedy :D , ale fajnie się burzył - do tej pory go za to lubię ;)
Napisałem już u nas na forum, może ktoś jeszcze dołączy, chociaż ostatnio Sarmatę spotkać to jak w Totka wygrać (choć aby oddać sprawiedliwość to z Andreuse ostatnio często latamy a i n_t też się trochę reaktywował)
Husarem Clearem gramy ostatniona ciekawych zasadach riożnych mapach
lubie 3v3 zagrac ale bakuje czesto 3 gracza a jak jest juz 3ci... to przeciwnicy to takie oszolomy ze poprostu czasem szczeka opada pytasz zasady ok? ... odpowiadają ok tak
wbijasz a tam koles 10 kavaleri a bylo max np 4 :shock: :D
Ja sie pisze na to :mrgreen:
Dwie minuty to były jak ruskim dobrze alkohol podszedł w maszynowni :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Niesmiertelnik
No to widzimy się o 21.30, tak? ;)
Ych. Co GS dziś nie fira fara.
To żeśmy trafili...