Re: Jaka jest wasza ulubiona kampania ;)
"Jak dlugo bedzie istniec Swiat tak dlugo nie przeminie slawa i chwala Mexyku-Tenochtitlanu" ;) ;) ;)
Nie chcialo mi sie tego pisac w nahuatl :lol: :lol: :lol:
Zdecydowanie Kampania Amerykanska(katuje non stop Mexicas i Maya)...bo to cos innego :twisted: :lol:
Jako drugą kampanie wybrałbym Brytanię ;) Klimat i frakcje są super, akcja dzieje się tylko na wyspach ;) Kocham dudy :D Przeszedłem kampanię Irlandii póki co, grałem trochę Walią. Ostatnio oglądałem braveheart'a i wreszcie wiedziałem o co chodzi :D Zaraz się za Szkocję biorę :D
Chociaż z początku najbardziej przepadałem za kampanią Brytanii, to w czasie gry w KO moje zdanie się zmieniło. Najciekawiej według mnie jest w kampaniach krzyżackich. I tak też zagłosowałem ;)
Krzyżacka! Za mroczny klimat krzyżackich walk w krajach bałtyckich i za wyrzutnie beczek z smołą!
Głos na Krzyżacką. Brytyjska mimo świetnego klimatu, minimalnie gorsza. W Amerykańską grałem tylko Hiszpanami i średnio przypadła mi do gustu, natomiast kampania Krzyżowców nie przypadła mi do gustu wcale, nie czuje klimatu i wydaje mi się za łatwa (zniszczyłem Egipt w parę tur, wyłączyłem grę i nigdy już do niej nie wróciłem).
mi najbardziej przypadła do gustu kampania Krzyżacka, a zaraz potem kampania Krzyżowców. Krzyżacka dlatego że tam jest Polska i wysoki poziom, a 2-ga bo bardzo lubie historie krucjat
Cytat:
Zamieszczone przez Raku
Głos na Krzyżacką. Brytyjska mimo świetnego klimatu, minimalnie gorsza. W Amerykańską grałem tylko Hiszpanami i średnio przypadła mi do gustu, natomiast kampania Krzyżowców nie przypadła mi do gustu wcale, nie czuje klimatu i wydaje mi się za łatwa (zniszczyłem Egipt w parę tur, wyłączyłem grę i nigdy już do niej nie wróciłem).
Masz racje, Egipt jest słaby. Ale fajnie się zdobywa miasto po miescie, bez rushu klimatycznie i zabija Saladyna :) Ale potem jest super, bo bijesz z Antiochą Turków i Mongołów, w tym czasie Bizancjum ma kupe woja, kasy i połowe mapki i fajnie się walczy z taką frakcją :twisted:
Brytyjska ze względu na muzykę, która wdg mnie najbardziej pasowała do gier z serii Total War ;)
Polecam zwłaszcza kawałek Jeff van Dyck - Dream of Albion ;)
http://www.jeffvandyck.com/Jeff_van_...m_of_Albio.mp3
PS. Żeby móc pobrać trzeba wyłączyć plug-in quick-time'a. W FF: Narzędzia --> Dodatki --> Wtyczki
Moja ulubiona, to krzyżacka, według mnie najbardziej klimatyczna ;)
EDIT:
W jakim folderze są te utwory?
EDIT 2 Już nie ważne ;p