-
Re: Co o mnie myslisz ?
Volomir- forumowicz do ktorego czuje wiez empatyczna ( zdrowa ) z powodu Bog wie jakiego. inteligentn(a)y =p coby bylo juz jak w mtw2 w charakterystyce postaci=p mhroczny pan. troche szyderca. jeden z powodow dla ktorych go lubie=p ma zajebistgo ava z jedna z moich ulubionych aktorek, aczkolwiek jak dla mnie house mial juz marke=p
Lena - kobieta na forum - brano nic dodac nic ujac=p
Mopislaw- zajebisty av ale nie znam kolegi=p ( jest nowy chyba dosc=p )
Pampa - czlowiek legenda forum - jak mowilem na tamtym starym jako jeden z niewielu mam go w nk xD spamer i podjudzacz jakich malo. bardzo pozytywna persona=]
Pinotchet- stary wyga z forum starego o ile pamietam =p ale blizej sylwetki niestet nei znam, tak samo jak Scorpiusa o Vlada=p
Haller nowy wszedzei aktywny gosc. fajnie pisze ko ale dziwnie w nie gra=p ogolnie material na kolejna legende forum =p
Andzia - czlowiek zegarek, mercedes volksvagen i toyota w jednym. pisze zawsze prosto dosadnie. nie wyczowam poczucia humoru albo bijacego zla=p mod idealny=p
mossin- czlowiek ze starej gwardii- mial kiedys fajny obrazek w podpisie- i to animacja automatu kalasznikowa o ile dobrze kojaze=p ziomek=]
-
Seban - człowiek, który zamiast opisać jedną osobę - opisał wszystkie (i chwała mu za to ;)) Klanowicz, który na nazwę komunikatora tlen odpowiada: "nie, to nie ja puściłem" ;)
Pozdro
-
kacperek- mam nadzieję, że jest za Arką, jak tak to mogę powiedzieć, że ziomek :) fan wrestlingu, kiedyś na starym forum do Ciebie pisałem.
Wydaję mi się, że spoko wariat. Więcej takich użytkowników.
-
mRe, dla mnie ktoś, kto ma własne zdanie, wiem, jakie ma poglądy, potrafi bronić swoich racji, na pewne sprawy na PW zgadzamy się w pewnych kwestiach...Dla mnie gość, w moich stronach, dawniej tak określało się kogoś porządnego....Uffff :D
-
Eutyches
Bodaj największy krytyk na tym forum, często nawet przekornie nie zgadza się z czyimś zdaniem. Posiada dużą wiedzę o kotach i historii średniowiecza. Wydaje mi się, że jest to typ doświadczonego przez życie i zgorzkniałego człowieka, którego przesłaniem może być: ,,nie popełniajcie moich błędów" 8-)
-
Nie mogłem sobie odmówić możliwości opisania Maharbala - humanista, dysponujący dużą wiedzą historyczną w różnych dziedzin, znawca tematu wojny secesyjnej, wielbiciel Stonewall Jacksona co można wywnioskować po avatarze. Twierdzi że najlepszą pizzę na świecie robią w Opatowie :D. Wnosi dużo wiedzy i humoru do naszego forum, zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia. Poinformował mnie o wznowieniu działalności forum za co ma u mnie dużego plusa. Jednym słowem fajny z niego użytkownik.
-
Pinotchet - pisze posty z sensem nie spamuje z tego co pamiętam to robi filmiki z TW i wrzuca na youtube ;) na starym forum napisał chyba nawet poradnik jak robić bitwy historyczne w medku ( albo coś przekręciłem ;D ) aa bym zapomniał plusik za avatar ;P
-
ThorGal77 pisze dobre, zrozumiałe oraz dość ciekawe posty. Po za tym znam go z niektórych tematów ale nie pamiętam jakich i o czym ;)
-
Matatjahu
To użytkownik, który zastanawia się dwa razy zanim napiszę posta ze względu na strach, iż znajdzie się w forumowym łapu capu :D
-
Bronti - jego hobby to jeździectwo ( albo przynajmniej byłe hobby ;P ) można z nim całkiem sensownie pogadać ;) stary avatar był lepszy :mrgreen: raz zagościł w łapu capu ;P