Spolszczenie FAQ dot. cech postaci w MTW2
Użytkownicy naszego forum podjęli się prac nad spolszczeniem FAQ dotyczącego cech postaci w Medieval 2 Total War.
Prosiłbym o zapisywanie tutaj co jakiś czas postępu prac nad spolszczeniem.
Przeniosłem tutaj również posty, by nie zaśmiecać tamtego tematu.
Re: Spolszczenie FAQ dot. cech postaci w MTW2
Dziękujemy drogi Panie Moderatorze Krzyżaku za ten miły gest. Zaprawdę OCZYWISTYM jest fakt, iż osoby szukające informacji dotyczących cech postaci będą szukały w dziale ŚWIAT MODÓW. Dlatego postaram się aby w tamtym temacie w pierwszym poście znalazł się odpowiedni odnośnik do naszego obecnego miejsca pobytu, niezwykle dobrze ukrytego przed oczami Tych, Którzy Nie Są Godni Aby Nas Samodzielnie Znaleźć :roll:
Bez urazy ;)
Te uszczypliwości wobec mojego kolegi byś sobie darował, z tego względu, ze wszelkie projekty polonizacyjne lądują tutaj, i wbrew temu co sądzisz ktos kto zna angielski i mógłby pomóc szybciej zaglądnie niż ci się wydaje...Na potwierdzenie tego zobacz ile jest spolszczeń ukończonych, ile projektów polonizacyjnych...
serdecznie pozdrawiam i życzę cierpliwości w tym ciekawym skądinąd przedsięwzięciu... :D
Oj wiem, tylko, że to jest polonizacja tekstu dotyczącego cech postaci a nie moda :( no ale poczekamy, zobaczymy ;)
EDIT: Żeby było jasne - Nie było moją intencją czepianie się, ani urażenie Krzyżaka, jeśli go to uraziło, przepraszam. Lubię go i szanuję to, że stara się trzymać porządek, co idzie mu bardzo dobrze i za to mu chwała. Po prostu w typowo zgryźliwy dla mnie sposób wyraziłem swe odmienne zdanie w kwestii przeniesienia wątku do działu z modami, jako że nijak się to ma do modów. Nic osobistego ;)
Przemyślałem posunięcie moderatora i stwierdziłem, że ma rację :shock: W sumie póki projekt jest w trakcie realizacji, przyda się kazdy kto wchodzi do działu projektów polonizacyjnych, a potem już gotowe tłumaczenie wrzuci się na link, gdzieś w okolicy Grodu.. jak się zgodzą. 8-)
Gdyby ktoś pytał to wątek jest obserwowany.
Z zainteresowaniem czekam na efekty prac spolszczenia tego poradnika. Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych :D
My tu za tłumaczenie, ale czy nie powinniśmy pytać o pozwolenie autora?
hehehe.. mail do autora już dawno wysłany ;)
"My"?? Czyli rozumiem, że zgłaszasz się na ochotnika do przetłumaczenia kolejnych 10 cech ?? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Sovereign21
"My"?? Czyli rozumiem, że zgłaszasz się na ochotnika do przetłumaczenia kolejnych 10 cech ?? ;)
...
Niech Cię diabli i Dziewięć Piekieł pochłonie. Jak mniemam tłumaczymy cechy dla wszystkich postaci?
Jeśli tak to zacznę od samego końca.
Padłem :lol: Możesz zacząć od samego końca jak chcesz, udokumentuję to sobie, tylko określ mi na PW jaki dokładnie fragment przetłumaczysz :roll: