Czy to jest stwierdzenie czy pytanie ? bo ja po Chińsku nie piszę. Napisałem w godzinach popołudniowych 12-16 jutro, niedziela i wieczorem też w niedziele, w sobotę wieczór nie będę chyba dostępny na 90%, chyba że zagralibyśmy o 17 albo 18.
Wersja do druku
Czy to jest stwierdzenie czy pytanie ? bo ja po Chińsku nie piszę. Napisałem w godzinach popołudniowych 12-16 jutro, niedziela i wieczorem też w niedziele, w sobotę wieczór nie będę chyba dostępny na 90%, chyba że zagralibyśmy o 17 albo 18.
Pomyłka Soboty z Niedzielą nie ma potrzeby się wzniecać. ;)
My jeszcze jesteśmy dostępni w razie gdyby SC znalazło 2 zawodnika. Jak coś to gg w profilu bo nie siedzę na gs.
No cóż nie udało się. Panowie z SC nie byli w stanie stanąć w polu w pełnym składzie.
Do końca deadline'u pozostały nie całe 2 godziny. Proszę podjąć decyzję co z meczem.
Niestety przepraszam bo moja wina, zapomniałem kompletnie, jeśli jest taka możliwość to proszę o jak największe przedłużenie, co prawda większość meczy nie zdążamy rozgrywać w pierwszym tyg. ale zawsze w drugim tyg. (przedłużonym) udaje nam się rozegrać, też to podyktowane jest małym składem. Więc proszę jeszcze raz o przedłużenie ;)
Ok. Macie przedłużkę do 25 marca do godz.24.
Stawiliśmy się na meczu bo byliśmy umówieni na 20, oczywiście IPL było ale nie zagrało bo się obrazili. A wyszła taka sytuacja że ustawiłem małą skalę jednostek, wiadomo że w regulaminie ma być normalna ale przy normalnej gra tnie się i 1 bitwę gra się z 1 h, nawet w wcześniejszych meczach inni jak i my ustawialiśmy małą jednostkę i nikt nie robił hałasu ale IPL chciało normalnej to ja napisałem im że "na normalnej skali będziemy grać ze 2h te 2 bitwy" ale zmieniłem i ustawiłem tą normalną jednostkę, a Deathlord napisał "ja to mogę zaraz wyjść" a ja mu odparłem "dla mnie jak chcecie to możecie wyjść" po czym rzeczywiście wyszli z gry. Ja nie napisałem nic złego, odpowiedziałem takim samym tonem jak napisał Deathlord, wielką dumą, bo nie musicie się tak unosić dumą, bo to nie żadne zawody mistrzostw świata w tańcu tylko zwykła gra, jakbym ja się tak obrażał to żadnego meczu tu czy w KO bym nie zagrał. Ja nie wiem, co wy chcecie wywalczyć walkower ? Zagrajcie i wywalczcie sobie punkty. Założę się że teraz powiecie że nie umawialiśmy się na forum na ten termin, a my się nie wstawiliśmy na dwa poprzednie i powiecie że walkower dla was ?
1. Na mecz się spóźniliście :) chwilę, ale zawsze.Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
2. Jak bym chciał grać na małej skali to nie zapisywał bym się na turniej, który ma w zasadach skalę normalną.
3. "przy normalnej gra tnie się i 1 bitwę gra się z 1 h","IPL chciało normalnej". Poświeciliśmy 2 wieczory które zostały zmarnowane. co nam szkodzi godzina czy dwie więcej.
4. "Zagrajcie i wywalczcie sobie punkty." Patrz punkt 3
5. "Ja nie wiem, co wy chcecie wywalczyć walkower ?" j.w ;)
6. "Założę się że teraz powiecie że nie umawialiśmy się na forum na ten termin" A to akurat + dla ciebie nam nic z tego nie przyjdzie, bo i tak mecz się nie odbył.
Oto rozmowa na gs.
http://img593.imageshack.us/img593/476/obrazek1z.jpg
http://img824.imageshack.us/img824/7...0323192603.jpg
Masz Knechcie jeszcze coś do dodania?
W regulaminie w zasadach bitewnych jest jasno napisane, że wybieracie jednostki w skali normalnej. Oczywiście SC mogło poprosić o zmianę skali na małą, nie jest to zabronione. IPL zaś miało prawo odmówić i to zrobiło. Natomiast tekst kapitana SC w stylu- "dla mnie w ogóle możesz stąd iść" uważam za prowokacyjny i nie dziwie się reakcji IPL. Obustronne kulturalne zachowanie w turnieju jest wskazane. W końcu nie gramy o jakieś wielkie rzeczy tylko dla zabawy i miłej atmosfery. Deadline upływa w piątek o 24. Następnej przedłużki meczu nie będzie. Jeśli się Panowie nie dogadacie to zostanie przyznany walkower drużynie IPL w związku z tym, że drużyna SC dwa razy nie stawiła się na umówiony termin. Dalszą dyskusję proszę prowadzić spokojnie i kulturalnie.