No rozgrywajcie mecze, ja już z Marcinem rozegraliśmy, a będzie to trochę nie sprawiedliwe jak zagram teraz z kimś kto nie grał i mi 2 frakcje odpadają a przeciwnik ma wszystkie, ogólnie organizatorzy muszą coś z tym zrobić.
Wersja do druku
No rozgrywajcie mecze, ja już z Marcinem rozegraliśmy, a będzie to trochę nie sprawiedliwe jak zagram teraz z kimś kto nie grał i mi 2 frakcje odpadają a przeciwnik ma wszystkie, ogólnie organizatorzy muszą coś z tym zrobić.
wczoraj mnie niebylo ale bede teraz na bank od 12 jak cos i w weekend tylko godzine mi podajcie to sie zjawie
jak cos to bede czly czas na tym forum wiec piszcie jak ktos bedzie ok
No ja już tak długo siedzieć nie mogę bo urlop się skończył więc wypada na weekend od 16 moje gg masz w profilu.
Ps. A Bleidd i Opal grają w ogóle?
To bądź jutro tak o 23. Ty Deathlord też bądź, zagrasz z Costą a potem ja z nim ;)Cytat:
Zamieszczone przez costa
ok to o 16 bede to do zobaczeniaCytat:
Zamieszczone przez Deathlord
apropo tych 2 to niewiem
Cześć wszystkim.
Moje gg macie w profilu, pisać śmiało nawet gdy niedostępny.
Mogę grać codziennie, także wieczorową porą.
Piszcie, zgadamy się bez kłopotu.
Powodzenia wszystkim
Witam. Najbardziej odpowiadałoby mi rozgrywanie bitew wieczorami po niedzieli (teoretycznie od 19 do 2 mogę być dostępny a w praktyce trzeba się umówić) Jeśli komuś takie terminy nie pasują to piszcie - jakoś na weekend się umówimy. Ten weekend to też wieczorami bo chciałbym wcześniej jeszcze kilka razy zagrać dla treningu - więc mnie dziś nie molestujcie :lol: o "turniejówki"
Powodzenia
PS. A co to za frakcja: HRE ?
HRE = Hole Roman Empire = Święte Cesarstwo Rzymskie Narodu Niemieckiego = ... no nie ukrywajmy, tzw Niemcy :)
costa 2 - 0 Knecht
Biz vs. Papa
Dania vs. Polska
potwierdzam :PCytat:
Zamieszczone przez Knecht