Re: Runda 5 - -HoE- krezus vs {SacredBand}Zib
Dnia wczorajszego mecz się nie odbył-Krezus miał ważne sprawy. Mecz przesunięty na dziś.
Wychodzi patch pod nową grę ponad 5gb mimowolnie mi go pobiera i z tego co widzę na około 21 powinienem mieć gotowego STW - ale to i tak przy dobrych lotach.To było raz.
Dwa to to, że już słyszałem sporo zażaleń, że patch psuje multi, a więc zobaczymy co z tego wyniknie.
No coz czekam na Ziba jest kolo 21 a pacz mu sie jeszcze nie sciagnal .........do tego dochodza problemy techniczne z gra czesto wywal do windowsa
czy sedziowie moga wydluzyc termin!!!!!!!!!!!
z przyczyn technicznych raczej nie mozemy rozegrac tego meczu do jutra
90% w tym momencie + jakieś cyrki z serwerami. Niewykonalne.
Z powodu patcha macie przedłużkę do 31 marca, dzięki temu będziecie mogli się do niego trochę przyzwyczaić
link
Posty przeniesione.
Wszelkie uwagi co do problemów z grą proszę pisać w tym temacie:
viewtopic.php?f=403&t=9791
Krezusie, udało Ci się przezwyciężyć problemy techniczne? Próbowałeś może opcji z mojego linku powyżej? U mnie ustały problemy z CTD po zwiększeniu parametrów tam podanych.
moge wejsc do awatara starego......co prawda nie gralem bitwy ale wszystko dziala bez zarzutu jak zmienie avatary...mysle ze chyba da rade zagrac.......moze byc jutro
pocxzekam jak Zib bedzie online to sie z nim umowie
W jakiż to sposób uczyniłeś, że działa?
Panowie ostatni dzień przedłużki - viewtopic.php?f=423&t=10146&p=221544#p221544 , postarajcie się w miarę możliwości dograć ten mecz.
Nic nie uczyniłem po prostu zaczeło dzialac...........przedtem nic nie pomagało.......
w razie co moge zagrac jutro......pora do ustalenia online
ps. do sędziów ja moge zagrac zaczal mi działac stary awatar ale Zibowi nie dziala decyzja nalezy do Was