Re: Hannibal ad portas !!!
Fajnie że ci modzik przypadł do gustu, co do skarbca i kosztów utrzymania armii to się zgodzę. Obecnie tylko 30 % całej ekonomii jest zmienione, ale spokojnie twórcy pracują nad nową wersją. Odnośnie rekrutacji, można zmienić ją na 0 kolejkową, gdyż w standardzie HAT ustawiona jest na 1 turę. Wystarczy pogrzebać i odszukać odp. foldery i tam masz pliki do podmiany. Pozdrawiam
Nie zrozumiałeś mnie, właśnie napisałem coś wręcz przeciwnego co do tej rekrutacji ;P Przy tym jak to teraz wygląda po ustawieniu czasu rekrutacji na 0 mod stałby się niegrywalny. Taka rekrutacja jak jest teraz mi odpowiada, tylko koszta mi nie odpowiadają, bo przy obecnej ekonomii to przy czasie rekrutacji na 0 Rzym produkowałby po 10 pełnych armii w każdej turze ;P
Dobrze cię zrozumiałem, tylko wydawało mi się że jak taki Rzym dokona sporej rekrutacji, koszty utrzymania w jakim na raz przyszło mu wystawić legiony, trochę ograniczy jego budżet. No ale teraz wiem że nie, cóż poczekamy na kolejną wersję mam nadzieje że twórcy wezmą ekonomię pod lupę. ;) a na razie cieszmy się tym co mamy :) Pozdrawiam
Potrzebne działające linki.