Jaskier wymyslajac tytul dla ballady
-Niech pomysle..."Tam gdzie..."
-Dobranoc - powiedzial Diabel :)
Wersja do druku
Jaskier wymyslajac tytul dla ballady
-Niech pomysle..."Tam gdzie..."
-Dobranoc - powiedzial Diabel :)
Wtrącę się z propozycją, jeśli przez jakiś czas osoba zadająca pytanie nie potwierdzi czy odpowiedź jest poprawna osoba która dała odpowiedź powinna wysłać wiadomość na priv tego co zadał pytanie ;) bo inaczej jest sytuacja jak tutaj np. ja mam pare pytań i nie moge ich zadać ;)
Możliwe że mpartem w ogóle nie odpowie. Thor jako że to ty zacząłeś tą zabawę to może też potwierdzaj odpowiedzi (jeżeli sam wiesz) a w tej sytuacji sprawa jest chyba jasna (takie pytania są niezwykle łatwe i wcale wiedzy nie sprawdzają ;) ).
sorki chlopaki ale bylem w szkole ;/ ofc dobra odpowiedz.
mogliście jechać dalej
przepraszam
Ok postanowione ;) jeśli ktoś nie odpowie to ja potwierdzam i ew. zadaje pytanie problemy mogą być od rana do 16 bo do szkoły chodzę ale jak wrócę to będe pilnował ;P
Edit:
I jeszcze będę słał wiadomości na priv przypominające o potwierdzeniu odpowiedzi i zadawaniu odpowiedzi. Już wysłałem wiadomość do voitka
Cos na szybko
Kim byla i jak nazywala sie matka Geralta?
Vissena, była czarodziejką.
yyy chyba ojciec był magiem a matka była prostą mieszczką półelfką (prawdopodobnie choć nie jestem pewien ;P ) co do zawodu nic nie pamiętam chociaż zaświtało mi że oboje mogli być magami choć nie jestem pewien.
Edit: Spóżniłem się minutę ;) kolega wyżej wygrał.
Thorgal zle, Demand dobrze :)
Dobra Demanda nie ma więc ja zadaje pytanie ale jak demand wróci ma pierszeństwo w zadaniu pytania.
Jak nazywała się kara klacz Ciri ?