Dodam to co jest wyrokiem: Blackhand kazał nam zwrócić kasę za straty w statkach Matiska, a także dał nietykalność pozostałościom, które się wycofały na północ.
Wersja do druku
Dodam to co jest wyrokiem: Blackhand kazał nam zwrócić kasę za straty w statkach Matiska, a także dał nietykalność pozostałościom, które się wycofały na północ.
unieważnienie
No dobra. Każdy dał po opinii dotyczącej wko30, ale wyroku, jak nie ma, tak nie ma. Zmobilizujcie się, no panooowie. Nasze Kolegium to śpi.
Ja swojego zdania nie zmieniłem.
Czekałem na jakąś zmianę ustosunkowania do sprawy, ale widzę, że stanowczości tu ze świecą szukać. Oczekiwałbym od was, a szczególnie przewodniczącego raczej poważnego podejścia do sprawy, rozmowy i rozwiązania sprawy w kilkanaście minut, zamiast takiej nieużytkowości. W takim razie ja sobie wyrok wyrobię:
Postanowienie MG w sprawie tur nietykalności armii angielskiej pozostaje w mocy. Jeb się - Domen.
Ułatwiłem wam zadanie. W takim razie pozostaje jednemu z was po prostu wpisać decyzję Kolegium w odpowiednich wątkach wko30.
Wyraziłem zdanie 6 listopada, później potwierdziłem że się nie zmieniło - taka byłaby decyzja gdyby zależała wyłącznie ode mnie. Czego oczekiwałeś więcej? :P
Napisałem czego - wspólnego dojścia do porozumienia, skoro każdy z was miał inne zdanie. :| W takim razie, skoro nie zamierzacie działać, to obwieść moją proponowaną "decyzję".