Re: Cezar w Galii - minikampania
Jest to czego się obawiałem... CA zamiast naprawiać bugi, optymalizacje czy dodawać coś czego nie dodali do R2 z poprzednich cześci, to wydają nowe mini kampanie które nie sa w żaden sposób powiązane z główną kampanią, i nic nie dodadzą do nich. I jeszcze chcą za to 15 euro. Brawo CA...
Nie zaciągasz całego studia do pracy nad patchami czy w ogóle jedną rzeczą...
Ale ta minikampania bieda ;)
Ile? $14.99/£9.99/€14.99? Chyba nastał galijski koniec świata i niebo runęło im na głowy. 60zł za trzy nacje, minikampanie i kilka jednostek? Zdecydowanie za dużo za tak małą objętość.
Doliczyć DLC które wyszły i trzeba za nie sypnąć groszem oraz te co były przez pewien czas za darmo (a dzisiaj też trzeba z kiesy wysupłać parę złociszy)... i? I Kingodmsy przewracają się właśnie na półce. Drugie tyle co za grę trzeba będzie wydać na DLC.
Mogli poczekac z ta minikampania do 1 kwietnia, widzac wtedy stosunek cena/content przynajmniej bysmy sie posmiali myslac ze to prima aprilisowy zart. A tak serio lubie sobie od czasu do czasu kupic DLC ale to ile oni kasy chca za takie badziewie, wola o pomste do nieba. Swoja droga ciekawe ile dodatek kingdoms musialby obecnie kosztowac patrzac na obecna polityke cenowa CA, tym bardziej ze pierwsza lepsza kampania w tym dodatku oferowala o wiele wiecej.
Dopiero teraz zauważyłem ile kosztuje to DLC :shock: . To zdecydowana przesada! Dają nam wycinek mapy, który obejmuje obszar około 1/15 mapy z Rome 2, plus kilka jednostek, plus Gajusza Juliusza Cezara. Jak dla mnie to DLC powinno kosztować około 10 złotych.
Cytat:
Zamieszczone przez Poliorketes
Dopiero teraz zauważyłem ile kosztuje to DLC :shock: . To zdecydowana przesada! Dają nam wycinek mapy, który obejmuje obszar około 1/15 mapy z Rome 2, plus kilka jednostek, plus Gajusza Juliusza Cezara. Jak dla mnie to DLC powinno kosztować około 10 złotych.
Bo mniej więcej tyle kosztuje... dla ludków zarabiających w €. Dla nas cisnących złocisze... cóż. Jeśli stanieje kupię, póki co nadrabiam stracony czas w RII poświęcony w związku z jego łataniem na inne rzeczy.
Natomiast prawda, że taki dodatek przy Kingdoms wygląda niczym hobbit przy sauronie... Takie czasy nastały, że za byle cuś trzeba dodatkowo bulić hajsem, a co kilka lat temu było zupełnym standardem w grach. :evil: :?
Jak zwykle szumne zapowiedzi (użyli słowa minikampania) o zawartości która tak naprawdę sprowadza się do kilku frakcji (w Rome 1 byłyby w podstawce), jednej bitwy i właściwie to wszystko.
Ciekawe, ilu ludzi się na to rzuci bez czekania na recenzje? ;)
Nie kupię, chyba że kiedyś w przyszłości. Za to co było po premierze to prędzej mi kaktus wyrośnie niż coś od nich wezmę za taki hajs ;)
Dobrze przeczytałem że to dlc oprócz tej mini kampanii, ma dodać do głównej 3 nacje: Nerwiowie, Bojowie i Galatowie?
Tak, masz rację.
Cytat:
Alongside the factions playable within the new Campaign, Caesar in Gaul also adds three new playable factions to the main game; they are: Nervii, Boii, Galatians.