No ciekawy skok, jak widzę walczysz na Megasubmodzie i 6.3 ?
Wersja do druku
No ciekawy skok, jak widzę walczysz na Megasubmodzie i 6.3 ?
Oczywiście 6.3 z megasubmodem dalej bije na łeb 7.0
W sumie racja pykam testowo Gruzją Megasubmod V + submod Exara i ograniczona rekrutacja, na podobnych skryptach jak w BC 7.0 (kilka wyciąłem) i poprawionym spolszczeniu no kampania super. Mam 20 regionów jeszcze 15 (gram krótką). Mongołowie mnie wyhamowali. Zawarli pokój z Połowcami i walczę z oboma. 177 tura na poprawionym spolszczeniu i odchudzonych skryptach i zero ctd jak na razie. :P
Trzeba nieco rozruszać temat. ;) Będę coś wrzucał co jakiś czas, na początek 5 screenów:
Załącznik 916Załącznik 917Załącznik 918Załącznik 919Załącznik 920
Szkoda że jest limit pięciu obrazków na post, będę zatem dawał po pięć screenów.
Załącznik 930Załącznik 931Załącznik 932Załącznik 933Załącznik 934
Kolejne niedługo, teraz pewno już coś innego niz krzyżowcy. :D
Grafę lepszą ustaw, słaba jakość tekstur jest.
I tak o niebo lepiej niż w większości modów. :D Zobaczę ale chcę też żeby płynnie było, może fps-y nie spadną mocno.
Bez przesady, ja na starociu gram na max detalach i rozdziałce full HD :)
A przypierniczyłem tekstury na wysokie i rzeczywiście bez spadku fps-ów gra się dużo przyjemniej, dobry efekt:
Załącznik 935Załącznik 936Załącznik 937Załącznik 938Załącznik 939
No nieporównywalnie. :cool:
Tym razem bijemy Szkotów. :cool: Mocni strasznie ci ich cieżkozbrojni miecznicy, bez konnych bym ich nie miał czym rozłożyć. Spieszone rycerstwo wprawdzie dawało radę jakiś czas ich odpierać ale że Szkotów dwa razy więcej...
Załącznik 941Załącznik 942Załącznik 943Załącznik 944Załącznik 945