Jeśli Mc pomaga przy ogranizacji (lub organizuje :P), to ja też mogę pomóc. Ale niestety potrafię tylko takie cienkie typery jak click lub click robić ;>
Wersja do druku
Ja będę kibicował Włochom. Choć jakbym miał stawiać, to raczej nie widzę ich sukcesu.
W drugiej kolejności dwa czarne konie, ze świetną generacją piłkarzy, czyli Kolumbia i Belgia, te drużyny mogą nieźle namieszać.
Dalej Bałkany z Chorwacją i Bośnią.
Argentyna i Urugwaj z Ameryki, afrykańska radosna piłka czyli Ghana i WKS.
Na koniec jeszcze Holandia. Sporo się tego nazbierało.
Natomiast będę za jak najszybszym odpadnięciem Niemiec, Brazylii, Hiszpanii oraz Anglii.
McAbra, kilka twoich typowań muszę przyznać kontrowersyjnych ( by nie powiedzieć bzdurnych );D
Włochy to na 100%, w dalszej kolejności Argentyna, Holandia i Chorwacja :)
Ja liczę na Portugalię i Belgię. Chcę żeby Hiszpania dostała w dupę :)
Z racji kibicowania BVB to jestem za Sąsiadami czyli Niemcami oraz za Urugwajem- zazwyczaj kibicuje tym drużynom gdy Naszych zabraknie.
McAbra już szuka okazji do banowania :FCytat:
Myślę, że z mundialu wyjdzie subforum, wtedy łatwiej będzie typować w osobnym temacie.
W typery też mogę się pobawić.
Będę kibicował wszystkim przeciwnikom Hiszpanii i Rosji:cool:. Afrykańskim zespołom za to co pisałem wyżej. Kilka lat temu firma w której pracuję wysłała mnie do Manaus. Jak człowiek po kilku tygodniach się zaklimatyzował, już wracałem. I powiem jedno- europejczycy mają pod górkę. Wiem że aklimatyzacja jest na poważnie brana rzecz jasna przez narodowe federacje, ale i tak Brazylia będzie miała z górki. Plus doping fanatycznych kibiców (dla nich to religia), plus sędziowie (nie oszukujmy się że nie...). I jakikolwiek kraj z Europy będzie w półfinale- będę mu kibicował. Choćby i Niemcom- po mundialu w RPA jestem fanem tej drużyny. Młodzi, bez kompleksów (Argentyna z boskim Leo -4...). Bezsensowna asekuracja w meczu z Hiszpanią dała wtedy Hiszpanii zwycięstwo. Czas się zrehabilitować. Tacy niedoceniani jankesi- oni zawsze grają bez kompleksów i w tym ich siła. Też bym krzyżyka nie stawiał na dzień dobry. A tak w ogóle byle lepsi wygrywali. A co do typów, jeżeli będziemy się w to bawić- tu będę typował rozumem. Niestety - Brazylia.
Ale gdzie jest Polska? :)
Pod zaborami - zwłaszcza niemieckim :lol2::lol2::lol2: (o ile będą chłopaki w składzie ? )
Ale subforum Euro to by już można usunąć.