:lol: na ochotnika
Wersja do druku
:lol: na ochotnika
Cytat:
Zamieszczone przez Vasyshq
Hej to ku**wa moja własność intelektualna :D :mrgreen:Cytat:
WP na ochotnika 9 miechów, cztery jednostki, masa beznadziejnych wrażeń, kilka ciekawych sytuacji, sporo sympatycznych ludzi, mnóstwo syfu. Ogólnie cenię sobie ten czas
A tak poważniej to 100% ochotnik, WKU miało mnie na rejestrze odroczonych i musiałem się z nimi kłócić by mnie wzięli - to był dopiero debilizm :D
a jednostki tez były cztery - Wrocław sms3 - elektryk, Brzeg - saper/miner, Kazuń kierowca/saper, Wesoła - zwiad chemiczny czy coś takiego :D
Kazdy kto był w woju miał kilka ciekawych sytuacji - można by wymieniać - warty nie warty, ochrona magazynów na jakimś zadupiu, spier** na siatę z której dowoziła nas policja, podprowadzenie kałacha dowódcy :D itd
Kazdy kto był w woju wie :D
Matatjahu :PCytat:
(...) aczkolwiek znam fajną dziewczynę pięć czy sześć lat starsza(...) poznałem ją w zakonie powiem że jest bardzo ładna i inteligentna
Z ogólnego kontekstu wiadomo o co chodzi, niemniej jednak ubawił mnie pogrubiony fragment powyżej 8-)
Edit:Hetman :lol:Cytat:
Glany są dobre na wszystko, na zimę, na lato, na jakiegoś kolesia
MaratCytat:
Nikogo nie powinno obchodzić to że jestem homo
Z jakiegos powodu rozbawil mnie ten fragment, jednak szacunek ze sie nie bales przyznac.
Odlewnictwo dzwonów jako nauka... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Witia
:lol:Cytat:
Zamieszczone przez Niklot
Propozycja nowego nicku dla Matatjaha :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor_Lechki
XVICytat:
Na mównicę wyszedł jakiś długowłosy metalowiec w garnitórze i powiedział żeby zająć się problemami a nie pierdołami.
Trollowy temat jakich wieleCytat:
Tak się zastanawiałem. Bo każdemu sprawia dobrze jak się robi dobrze. Ale kiedy człowiek zaczął się masturbować i czy ktoś zna jakiś najstarszy dokument poświęcony temu tematowi?
Oficjalne zamknięcie przez MarataCytat:
Zamieszczone przez Marat
Dopisek mossina rządzi. :)Cytat:
ech... szkoda że zamknąłeś; bo ja już widziałem wywody na temat: "intymne samo-uciechy królów i książąt" czy też "masturbacja w okopie jako odskocznia od wojennej udręki" - mossin
Roman Zabawa, w odpowiedzi na nachalne domaganie się przez banite, umieszczenia wywiadu z Dzikiem :lol:Cytat:
Podobno Dzik często udziela wywiadów na łamach Gejzera, więc zainteresowani mogą tam go znaleźć...
Opowieść z cyklu włosienicy i szpady:
niezawodny Matatjahu :!:Cytat:
Eh ja odtwarzam benedyktyna ale bić się też potrzeba i pancerz oraz miecz będę miał jako wyposażenie do walki jako rycerz a odtwarzam benedyktyna strój etc. dobra prosto mówiąc mam miecz do walki jako rycerz bo inaczej się nie da a jestem benedyktynem.
Da radę to przetłumaczyć na polski? ;)
Nie! On jest benedyktynem, ale bic sie musi, nie musi pisac
Hetman (wielki kornonny, władca Somalii, Mozambiku, Stepów Ukraińskich, Trynidadu i Tobago, Pan na Kremlu, Władca Atlantyku, Naczelny Chan, wódz złotej ordy, Książę Litewski)Cytat:
Może Matatjahowi małe karate jaszczura się też przyda, aby nie zakładał kolejnych wybitnych tematów jak ten
viewtopic.php?f=37&t=1179 - post Kakashiego. Daje link, bo wkleił obrazek i trzeba poznań kontekst - Nie wiem skąd on bierze te obrazki, ale już nie pierwszy raz tyrają mi one psychę :lol: Naprawdę, Kakashi, masz pozytywnie chory umysł, że tak powiem :D
http://www.bankfotek.pl/image/436700.jpegCytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Skąd biorę?
http://www.bankfotek.pl/image/436701.jpeg
Po prostu z internetu :D
moronail.com
lolcats.com
takie tam ^^
,,Wolę być trupem niż powiedzieć że jestem kobietą." - Andzia w temacie ,,Jak zostać moderatorem".
Czemu wiedziałem że ta wypowiedź wyląduje w łapu-capu ? :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Rapsod
Bo jest jedyna w swoim rodzaju ;)
Mateuszkl, z serii komiksów ;)
Muszę przyznać, że te komiksy są genialne. Może będzie jakiś motyw ze zdjęciami boskiego luisa ?
sorry, ale musiałem.
Cytat:
Nie przystoi by gwiazda mojego formatu pisała na regionalnych, niszowych forach.
Wiadomo kto.Cytat:
Teraz kiedy już jestem gwiazdorem moja obecność na tym forum jest zbyteczna skoro jestem znany, podziwiany i szanowany na TWC, a nawet totalwar.com
Chyba ktoś naoglądał się Bruno :D
Nie wiem, czy ten KLA sobie jaja robi, czy on naprawdę tak myśli? Bo wydaje mi się, że coraz bardziej ryje mu się psycha.
E tam, przeczytaj caly post i przypomnij sobie wszystkie połajanki z jego udziałem, a zrozumiesz sens ;)
Właśnie przeczytałem to co trzeba. Widzę, że robi z siebie nietykalnego człowieka sukcesu, wszystko co robi jest idealne, a to że ktoś ma przeciwne zdanie do niego, jest inspiracją na tworzenie nowych działów i zmiany rządzenia na forum :P
Jestem ostatnią osobą do obrony KLA, ale ci wytłuamcze ;) Taki wizerunek jak opisał w tym poscie, ma w oczach wielu ludzi, wiec pisał to ironicznie ;) Ot i cała tajemnica.
Średnio to rozumiem, takie ironiczne przedstawienie siebie biorąc pod uwagę swój wizerunek w oczach wielu ludzi? Co to miało na celu?
Marat jako obrońca KLA :shock: A tak poważnie ironia najczęściej ma na celu wyśmianie czegoś/kogoś w tym przypadku jego wizerunku, jaki w jego wyobrażeniu (chyba nawet słusznie) ma w oczach innych :D temu to służyło, naśmiewaniu się z swojego wizerunku :D Raczej poważnie tego nie należy traktować.
A raczej chodziło o wysmianie ludzi, którzy mu taką "gębe" dorobili i ogólnie całej sytuacji ;)
PS: Jaka burza mózgów ;)
Wiedziałem, że tak to będzie wyglądało, teraz strace wizerunek :(Cytat:
Marat jako obrońca KLA
Panowie... Na temat proszę... na temat :) Nie spamujcie mi w Tawernie
Dobrze, panie władzo :oops:
Matatjahu w temacie "Zombi podbijają świat". Wystarczy tam zajrzeć by zrozumieć kontekst :lol:Cytat:
Co do zombi to goście którzy pchają się dziesięć metrów przed samochód jadący 36km/h za takich mogą się już uważać.
Nie nadazam za KLA wiec nie wiem czy z niego czy z siebie ale sie smieje ;)Cytat:
Nawet jeśli był tu offtop to nie offtop samoistny lecz offtop w poście na temat
Te tematy, w których wypowiada się głównie KLA to w ogóle ostatnio lepsze jak centrum humoru. Oto przykład:
Obi Wan :mrgreen:Cytat:
W przyszłości jak będziesz wychodził z sypialni lepiej uważaj na żonę żeby jej się ktoś miedzy nogami nie zalogował!
Szpiegowałem pewne forum o tematyce TW i znalazłem ciekawe wypociny pewnego banity ( a raczej obsesje, co drugi post "Marat", "Roman", "tw.org.pl" ) :lol:
http://www.europeanwars.fora.pl/wolne-s ... 2-364.html
Marat a Ty nie boisz się żadnej krwawej zemsty? Ktoś tu chyba ma obsesję na Twoim punkcie 8-)
Uderzy mnie grabkami albo szpadelkiem jak będe przechodził koło piaskownicy 8-)
A nie boisz się, że będziesz musiał wstawić aż tyle zdjęć, żeby przegonić KLA ? taka oto krwawa zemsta.
Dragonity w temacie o sporcie :D normalnie jak Zych kiedyś w parlamencie i często na tej sali staje mi :DCytat:
Ale małego mam