Do Blackhanda.
Właśnie stoi ciągle na turze Nowogrodu. Jeżeli sejw wygasł, to poproście Mongoła aby wrzucił turę Zakonu. Od razu obaj zrobicie swoje turki.
Wersja do druku
Do Blackhanda.
Właśnie stoi ciągle na turze Nowogrodu. Jeżeli sejw wygasł, to poproście Mongoła aby wrzucił turę Zakonu. Od razu obaj zrobicie swoje turki.
Jescze Majstersztyku jak jesteś chętny, możesz się zgłosić w temacie wko 30/31/33 to może reaktywacja tej pierwszej albo ostatniej dojdzie do skutku :)
Będzie ciężko ponieważ nie mogę zainstalować modów, mam problemy itp, itd.
Chyba raczej pozostanę przy kingdomsach. Jak się znajdzie jakaś ko to biere od razu.
Proszę nie pisać postu pod postem. Jest opcja edytuj.
Arr.
Oddam Mongolię w Krzyżakach nr?.
KO została niedawno wznowiona a ja nie mam za bardzo ochoty wracać.
Jutro wyjeżdżam na kilka dni i w związku z tym potrzebuję zastępstwa na:
1. Francję w mko37
2. Litwę w mko 35
3. Węgry w mko25
Jeśli wyjezdzasz i akurat dojdzie do Ciebie to dogadaj sie z sojusznikami.
Francja nie ma takowych ;D
To ja Francję mogę wziąć.
Bizancjum w krucjacie xv.
Sytuacja jest jasna - Muzułmanie vs Chrześcijanie
Tura 8 - Bizancjum poniosło dwie czy trzy klęski w walce z Turcją ale wciąż zachowuje potencjał militarny i nie małe możliwości (zwłaszcza że Turcja bije sie tez z Antiochią).
A co mi tam. Biorę.
Akurat jest tura bizancjum, bierz hasło od Avasila i rób, poczekamy troche dłużej ;d
w sobotę 26.03 wyjeżdżam na tydzień ( nie będzie mnie do 03.04)
w związku z tym poproszę o zastępstwo
wk34 : Gobbler
mk036 : Janker
mko37: Gobbler, Il Duce
krucjaty : PlanB
Dostęp do internetu będę miał więc przekaże im hasła jakby doszła tura
Mogę wziąć MKO37 jeśli powiesz mi czego mniej więcej oczekujesz ;)
Aragonia w MKO38 - po wykonaniu pierwszej tury
Zakon i Mongolia w Krzyżakach 49 - Zakon w trudnej sytuacji,przegrywający wojnę z nacierającym HRE mającym przewagę,Mongolia ze startowymi prowincjami i kilkoma nabytkami w Skandynawii,również w nie najlepszej sytuacji,stojąc po stronie przegrywającego sojuszu,zalecane przejęcie obu tych nacji przez jednego gracza.
Krzyżacy 53 - Litwa do wzięcia,kampania jeszcze nie ruszyła.
Przegrywający sojusz? ;) Jedna wygrana tak bardzo odwróciła tendencje, powiadasz?
Zamawiam Węgry.
Jestem zielony w tych kampaniach online, ale jako że są jakieś nowe do wyboru to chętnie zagram. Wezmę tą Aragonię i Litwę w Krzyżacy 53.
Przeczytałem w subforum Krzyżaki LII że Zakon też wolny, więc jeśli można też zagram.
Mefisto my mamy stałą linię frontu,odnieśliśmy obaj po porażce na nim, ale HRE naciera nieubłaganie ;)
Biorę HRE w Krzyżakach 53
Gunter bierz ten Zakon w Krzyzakach LII żeby ten psotnik Duce nie musiał grać za swojego wasala ;p
Napisz do MG o hasło od razu ;d
Jaki tam znowu psotnik ;D
To biorę. Mogę jeśli to nie przeszkadza wziąć tą Mongolię i Zakon, ale nie krzyczcie na mnie jak będę lamił.
Ojej, co to za szczęśliwy zbieg okoliczności, że chwilę po wywaleniu oszusta pojawił się nowy gracz :D Aż trudne do uwierzenia. Jak widać, cuda się zdarzają :D
Nie chciałem tak pisać wprost żeby ewentualnego nowego kolegi nie zrazić ;d
No ale administracja oczywiście powinna to sprawdzić.
I bierze wszystko to co się zwolniło....Też jakoś w to nie wierzę dlatego czekam na sprawdzenie i dopiero potem będzie można otwierać szmapana i cieszyć się z nowej owieczki w stadzie ;)
Wziąłem tyle kampanii, gdyż mam dużo czasu, a znudziła mi się gra na boty... Jeśli ktoś chciał zagrać państwem które wybrałem chętnie odstąpię.
E tam, w końcu pojawił się jeden nowy gracz a nie "dwóch" :D
Niestety to było kolejne multikonto Leonarda i Majsterszstyka.
To może wlepcie mu na ip czy coś, bo teraz każdy nowy będzie mógł być podejrzany.
Jak miał teraz tylko jedno konto to ostatecznie mogłeś mu je zostawić :P
Jak się nie ogarnie to dam na IP, pogroziłem policją nawet bo już raz za notoryczne multikonta była wzywana. I nie mogłem zostawić jednego konta, bo multi są kategorycznie zabronione i karane banem.
Miałem czuja żeby mu nie opowiadać
W takim razie
Litwa krzyżaki LIII nadal wolna, kolejka jeszcze nie ruszyła.
Gracz pilnie potrzebny ;d
Kurczę nie wiedziałem, że to jest tak ściśle przestrzegane... Tak to bym w ogóle nie pisał :/ Przecież każdy ma prawo do popełnienia błędu, a Majstersztyk/Leonardo to pewnie jeszcze młodziak. Przepraszam więc. Gdyby to ode mnie zależało, to dałbym mu pograć. Wielkie rzeczy
Zgadzam się z Soplicą.
Ja też. Chociażby tego Guntera można by bylo zostawić.
A ja nie. Oszust dostał słuszną karę
Przykro mi, że wasze KO zostały sparaliżowane, ale niestety była przewina to i kara odpowiednia również musiała być. Regulamin obowiązuje, a naginać go nie zamierzam dla kogoś, kto chciał podawać się za dwie różne osoby.
Na chwilę obecną to już nawet za 3 różne osoby :D
Pilnie potrzebny MG do Brytania XLVI.