A co to mały faszyzm wprowadzamy?Cytat:
Jeżeli tak, to niedługo zrobimy nakaz zostawiania takiej informacji.
Za spóźnienia przepraszam, tury będą jutro (znaczy dziś). I zostaw Mefisto moją turę Maurów, przecież jak byk napisałam o spóźnieniu! :(
Wersja do druku
A co to mały faszyzm wprowadzamy?Cytat:
Jeżeli tak, to niedługo zrobimy nakaz zostawiania takiej informacji.
Za spóźnienia przepraszam, tury będą jutro (znaczy dziś). I zostaw Mefisto moją turę Maurów, przecież jak byk napisałam o spóźnieniu! :(
Co ma z tym wspólnego faszyzm?
To dywagacja dotycząca próby pragmatycznego okiełznania cynicznych osobników ( jak pamiętam odległe czasy np. nieodpowiedzialnie porzucających swoje obowiązki bez słowa poważnego wyjaśnienia), nadużywających tego mechanizmu, w celu zoptymalizowania relacji w ramach licznych kampanii.
Faszyzm to odrzucająca wszelką inną formę władzy samozwańcza autorytatywność. To nie oznacza, że zasady powinien ustalać demokratyczny motłoch bez cienia kompetencji. Tylko ewentualnie stara gwardia, środowiskowe autorytety czy jakieś powołane ciała.
Czyli najlepszy ustrój - autorytaryzm ;) Faszyzm to totalitaryzm z cechami autorytaryzmu ;)
PanzerKampfWagen cały tydzień opóźnia WKO 34 !!!
Dobrze wiedział, że ma turę, a nawet nie uprzedził.
Dziś będzie.
- Bizancjum WKO34
- Zakon Krzyżacy?
I już na zapas wpiszę: ;)
- Kijów MKO35
- Genua MKO23
+ zapchana skrzynka.
A jednak bez zapasu. Natomiast MKO23 - PanzerKampfWagen
Zrobione :D
Kapitan Katana - Krzyżacy 49
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!
Kapitan Katana - MKO35, Brytania XLV
Terra Militia - Krzyżowcy XIII
Froya WKO 34 Bizancjum
I Remix - Mko36
Gobbler - MKO 35
ManUtd - Krzyżący 49
Domen - Krzyżacy 49
Froya - MKO35
Soplica - WKO34
PanzerKampfWagen - MKO23
Froya - MKO23
ManUtd - MKO35, MKO25
Kapitan Katana - Brytania XLV
ManUtd - MKO25 - W dalszym ciągu.
PanzerKampfWagen - MKO36
PanzerKampfWagen - Brytania
Froya - MKO23
WMM - Brytania XLV
Wszystkie KO stanęły. Naszymi gagatkami są:
Rafi - MKO36 oraz MKO25
WMM/Domen - MKO35
Froya - MKO23 oraz WKO34
ManUtd - Krzyżacy 49
Gratki :)
Ja w MKO 35 nigdy nie uczestniczyłem i uczestniczyć nie będę - na laptopie mi WWMWE nie działa.
Wszystkie mody pod Steamową wersję MTW mogą działać, należy tylko zastosować odpowiednią procedurę z użyciem launchera. Tak dla sprostowania.
Mody które idą do folderu mods działają bez zarzutu ale te modyfikujące podstawkę nie. Uwierz mi, próbowałem.
Hmm Domen w "kolejce" pisał że miałeś objąć Polskę tylko miałeś problemy z zainstalowaniem. Dlatego tak napisałem. W takim razie powinien on zrobić no i nadal trzeba będzie prowadzić poszukiwania zastępcy.
Wiem jak uruchomić modyfikacje na medieval.exe po przez katalog mods. Pod steam należy rekonfigurować cfg. Jest multum kombinacji. Na swojej klasycznej wersji, wszystkie modulacje pod podstawkę mam w katalogu mods, posługując się jednocześnie launcherem. Tak jest estetyczniej. Może jednak da się problem rozwiązać. ;)Cytat:
Mody które idą do folderu mods działają
No właśnie, skoro te z "mods" działają, to nie powinno być tak, że po przerzuceniu folderu moda do folderu "mods" zacznie on działać? Albo i lepiej: zainstalować któryś z dodatków i podmienić pliki, np. z wwmwe do folderu teutonic. Potem odpalać przez skrót do Krzyżaków. Nie mam steama, nie wymądrzam się ( ;) ), ale tak na logikę, co w tym drugim przypadku sprawia, że nie działa?
Blackhand (mg) - MKO35
Soplica - MKO23 - Nowogród :)
Blackhand (mg) - MKO35
Zachar - MKO36
Wielki Mistrz Malborka - Brytania
^^^PanzerKampfWagen - WKO34 - trochę faux pas zwracać uwagę samemu blokując.
Froya - MKO36, MKO23 (8 dni)
Xardas - MKO35
No wyszła moja hipokryzja ale całkiem zapomniałem o tej turze, przepraszam ;D Dzisiaj zrobię.
Froya - MKO25, Krzyżacy49, WKO34
Manutd - Krzyżacy 49
Domen - MKO35, MKO23
Blackhand - MKO25
PanzerKampfWagen - WKO34
Prócz 36 komplet.
MKO35 zrobiona prawie bez poślizgu, a za MKO23 przepraszam.
Co do Krzyżaków 49 - ManUtd zrobi jak mu się przypomni na PW.
Póki nie odpadłem z tamtej KO to mu przypominałem o turach.