Ituriel32 jest zawiedziony i rozczarowany postawą pewnego pana (który stracił swoje imię od tej pory), który wykorzystał swoje wpływy by wymigać się od obiecanego pojedynku... Uciekł do wyższej ligi...
Cała motywacja opuściła Ituriela.
Wersja do druku
Ituriel32 jest zawiedziony i rozczarowany postawą pewnego pana (który stracił swoje imię od tej pory), który wykorzystał swoje wpływy by wymigać się od obiecanego pojedynku... Uciekł do wyższej ligi...
Cała motywacja opuściła Ituriela.
Generalnie uważam też że że Niez powinien być w SL. Z całym szacunkiem do Ciebie Zachar - jeżeli chcesz grać w SL niech i tak będzie, ale myślę że I liga byłaby dla Ciebie optymalna.
Po za tym pomyślałem, że w sumie przydałoby się rozdawać jakieś odznaki, już za sam udział w SL - w końcu ktoś się namęczył by dojść tak daleko.
Żeby nie było, że robię to dla siebie, możemy zacząć to praktykować od następnego sezonu.
Szczególnie jak ktoś zaczynał w bólach i ze spadkiem :drunk:
Ja wywalczylem awans do Sl i nic nie dostałem :( . Tematy meczowe 3ligi beda dziś po 20
halo halo dlaczego nikt nie zajmuje się moją ligą noobków?
Zajmuje się. Turek, spójrz na tematy.
Jak zwykle rafjar mecz na wariata i to jeszcze po wielu godzinach pracy, Ty to sie nigdy nie nauczysz chyba :rolleyes: . I juz Pirxon wyszedl na prowadzenie :)
Faktem jest, że rafjar nie zagrał na swoim typowym poziomie. Obie bitwy to w miarę pewne zwycięstwa. Ale ja też wczoraj pracowałem, chociaż faktem jest, że wieczorem potrenowałem z mocnymi graczami i ewidentnie miałem dzień. Co wyszło w bojach o stawkę.
Dopełniając tradycji, rozpoczynam zabawę w typy dot. zwycięzców i awansów.
III Liga: Tutaj ciężko coś wyrokować, bo mało grałem z tymi graczami. Ale postawiłbym na Turka (z racji ogrania w Warhammera, tylko będzie musiał się przestawić na inną mechanikę) oraz na Hadvar (z racji treningów z graczami z SL - sporo można podpatrzyć).
II Liga: Tutaj obstawiłbym Mista (MP 2v2) oraz Popa (zwycięzca BS oraz finalista MP 2v2). Zagrozić im może Paweł, ale Mist i Pop już zaczęli treningi także szybko wrócą do formy. Kaszanka wiadomo, że spali się w decydującym momencie. ;)
I Liga: Tutaj będzie bardzo ciekawie. Myślę, że do SL zechcą wrócić Tyberiusz i Nieznajomy. Ale stawka jest bardzo wyrównana. A Nieznajomy nie słynie z mocnych nerwów. :D
SL: Tutaj nieskromnie wskażę siebie jako jednego z faworytów, szczególnie że już udało mi się pokonać dwóch innych świetnych graczy. Drugi mocny faworyt to Bachus - codziennie trenuje a ostatnio udowodnił w BS 2v2, że ma mocne nerwy turniejowe. Niewiadomą dla mnie jest TM.
Tak czy inaczej, życzę wszystkim powodzenia. :)
U mnie tak:
III Liga - według mnie na razie idzie dobrze Michowi. Jeśli zdoła bez problemów pokonać graczy z Empire of the Hand, to ma spore szanse na miejsca w puli awansów, a przypominam, że jak w piłce nożnej wychodzi dwóch graczy do nast. ligi, a do poprzedniej spada po dwóch. Na drugie miejsce wskażę Turka, pod warunkiem, że faktycznie zdoła zagrać w miarę dobrze.
II Liga - Mist to mocny gracz, ale sądzę, że Paweł Groźny może zdołać go pokonać. Jeśli Ituriel wróci do formy sprzed roku-dwóch lat to ma szansę tu dużo ugrać.
I Liga - Nie jestem do końca pewien, ale myślę, że Curse11 może coś ugrać. Na faworyta obstawiam Nieznajomego.
Super Liga - no tu już nie mam wątpliwości, Pirx... Co do Bachusa, sądzę, że może z Tobą zremisować lub wygrać, ale to na razie spekulacje. Jeśli nawet nie wygra to przynajmniej zremisuje.
Michu jest mocny ;) wczoraj wygralem z nim 2:1 po fajnych bitwach to moj faworyt 3ligi :)
2 stawiam na Pawła ;) ale chlopaki z SB moga sie przebudzic xd
W to nie mam pojecia, mi do formy niestety wiele brakuje
W SL Pirx...
Mocni rywale w 1 lidze. Będzie ciężko cokolwiek ugrać, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że dopiero przeszedłem całego Wiedźmina i wracam do Rome II.
Z Goldenem będziemy próbowali przeciwstawić się Chorągwi Rycerskiej.
Emocji nie powinno jednak zabraknąć :)
btw. Pyrrus, czemu się nie zgłosiłeś :( ?
III to standardowa nie wiadoma, nie znam nikogo.
II Ituriel32 spadnie do III ligi (w której miał być od początku, ale ktoś kogo nazwy nie wolno wypowiadać powiedział że będzie w II, a potem haniebnie uciekł do I), bo nie gra w roma od 2 lat. Stawiam na Pawła, bo wydajemy się że gra najwięcej z osób z tej ligi.
I nie podoba mi się wcale, za dużo chorągwi.
SL Wygra Pirx, ale mocno będę kibicować Bachusiowi (myślę że mnie nie zje za taką odmianę jego nicku).
Coś sugerujesz? :P
Pozwolę dodać coś od siebie w temacie ;)
SL - zdecydowanie obstawiam kolegę Pirxa, chociaż jest kilku graczy którzy są mocni i mogą powalczyć.
I liga - widać że Chr ma sporo aktywnych graczy ;) ale z tego zespołu najlepszy na moje oko wydaje się Nieznajomy.
II liga - moim zdaniem najciekawsza liga ze wszystkich, znam praktycznie każdego z graczy i na pewno będzie zabawnie :) a co do samych typów to obstawiam Popa z SB gość niby dużo nie grał ale jeden z bardziej utalentowanych graczy tego klanu ^^
(Pirx dziękuje za miłe słowa ale zapomniałeś dodać że Ty jesteś "czempionem" w Rome 2 bo ja jestem aktualnie na WH xD)
III liga - tutaj niestety same nowe osoby więc mogę się wypowiedzieć o Turku, który dzielnie stawia opór w WH więc wydaje mi się że tutaj też będzie wysoko co do reszty niestety nie mogę nic powiedzieć miejmy nadzieję że jakiś nowy talent się objawi ;) i dołączy do Chr popularny klan ostatnio xD
Powodzenia dla wszystkich i dobrej zabawy ;)
Przeszliśmy rokosz :P
Ituriel32 nic nie sugeruje.
Po prostu w przeciwieństwie do piłki nożnej derby nie są dla mnie ciekawe.
Panowie z pierwszej ligi :
Droga wolna Baktryjczyk wywalił na mnie dwie najlepsze frakcje :drunk: .
Miałem świetne mecze z Arroyem wg. mnie obowiązkowe na yt. W pierwszej biliśmy się na procarzy bo już piechoty zabrakło :), druga bitwa nie gorsza, ale troszkę za dużo proc nabrałem :drunk: .
To niezły Arroyo :geek:
Panowie z SL - prośba o zakasanie rękawów i rozegranie Waszych meczów. Nie zaczynajmy od przedłużek.
No to Nieznajomy wychodzi na dobre prowadzenie, a sb rozhulało się w II lidze.
:)
Poszło info na Steamie, by rozgrywać mecze. Proszę zwłaszcza grupę III, by sprężyli się z ugadywaniem się, co do 30 maja domknięte zostaną ostatnie mecze.
Nie wiem co wy tak z tą Sparta, ona wcale nie jest taka fajna
Ja miałem długą przerwę w Romce i widząc co ja robiłem z kaszanką w meczu to wiem, że będę walczył raczej o utrzymanie niż o awans. Jednak rok bez grania w romke daje siwe znaki także treningi z każdym kto napiszę do mnie są mile widziane :P
Ja tam miałem wygrać na farcie {Sparta ma możliwość magicznej wygranej przez utrzymanie się na polu bitwy}, ale główny plan to wyeliminować moją {osobiście} słabą frakcję = jednocześnie zmusić cię do wykorzystania kontr-frakcji {btw. ciekawy wybór / i jak najbardziej sensowny {tym bardziej na naszych obecnych zasadach}.
Wyszło jak wyszło. Ale nasza 2st bitwa = To tylko dla mnie osobisty znak że trzeba trenować po przerwie :> .
Bylem przygotowany na sparte, nawet z Pyrrusem przed naszym meczem rozegralismy taka bitwe treningowa Sparta-Ateny ;) poza tym jest wiele kontr na Sparte . Trenuj trenuj mi 5dni wieczornego treningu pozwolily wrocic do optymalnej formy ;)
Wszyscy trenują, zostanę zjedzony w tej edycji przez rywali :P
Proponuję zmianę aktuanych map. Wiem że wszyscy nie lubią płaskich map, ale po ostatnim meczu z adim, gdzie większość czasu było kampieniem na Petrodavie nie chcę ,,skampić" reszty meczów.
Proponuję też dodatkowe mapy :
Mediolanum
Dimmidi
Zgadzam się, jednak mapki jak nemetocenna czy piramidy są znacznie ciekawsze.
To z zasad. Nie ma tutaj przyzwolenia na kampienie.Cytat:
5. Obydwaj gracze są zobowiązani do przejawiania inicjatywy ofensywnej (rozumianej również jako ostrzał konnych jednostek miotających).
Nemeto jest nudna na maksa. Aczkolwiek "równa". Ale cała zabawa polega na tym, żeby umieć taktycznie wykorzystać "ofensywnie" wszelkie dogodności terenu, na którym się walczy.
Jeżeli brak ofensywy z drugiej strony to kieruj sprawę do sędziów, nie musisz iść na rękę dla przeciwnika ;) a ciągłe granie na Nemetocennie jest nudne...
Ktoś tu wspominał o ciągłym graniu na nemato...?
Mi tam nie przeszkadza nemo :D
Pamietam walki z Niczemnikiem w 1WKA, ktory kampil w lesie a cos tam ofensywnie gral tylko harcownikami. Nie chce zeby tak wygladala liga, ten zapis powinien byc zmieniony aby nie tylko ha grac aktywnie
Więc albo bierz więcej harcowników i lepszych, albo atakuj, takie są zasady a zasad się nie zmienia podczas turnieju. Może w następnym warto wrócić do zasady, że w 1 bitwie gracz A jest napastnikiem a w 2 gracz B.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Nikczemnikowi chodziło o podmianę map na lepsze bo nie kamperskie. Tymczasem wyjechaliście z nemato :>
Bo to najmniej kamperska :D
A ja wciąż czekam na inne mecze w SL...