Witam proszę o rangę Ronin i jak to możliwe to chciałbym prosić aby mój nick brzmiał william/kaszanka
Wersja do druku
Witam proszę o rangę Ronin i jak to możliwe to chciałbym prosić aby mój nick brzmiał william/kaszanka
W ogóle to ja mam taki cichy apel, żeby na forum nie rejestrować się z tymi tagami klanowymi, bo ja potem mam problem ze zmienianiem nicków (czyt: nie chce mi się) jak komuś się znudzi dany ród/klan. Są fajne rangi klanowe, winno wystarczyć.
Dziękuję.
Proszę o zdjęcie mojej rangi lider SacredBand.
dziękuję
Przepraszam ,że zapytam , aż tyle zajmuje zdjęcie rangi??
Czy trzeba podać nową,żeby uzyskać akceptacje właściciela?
A czy ja muszę odrazu spełniać zachcianki kogokolwiek? Nie ma reakcji, wysyłam PW do admina. Proste i skuteczne.
Dziękuję i pozdrawiam.
Nie musisz się Amrodzie unosić , nawet nie wiedziałem ,ze tym się zajmujesz , poza tym od tego chyba jest ten temat, jak nie to sorki.
Poprosze o range klanu SUNTZU ;)
Prosze o zdjęcie rangi Sacred Band.
Mam prośbę czy jeśli nie jestem w żadnym klanie to czy ja mógłbym mieć rangi odnośnie odpowiedniki z armii np.starszy kapral itp ??
bardzo proszę i z góry dziękuję za szybka odpowiedź
Niestety nie. Obecnie mamy rangi rzymskie dla wszystkich z racji "nadchodzącego" Rome II. Specjalną rangę można dostać za długi staż, wygranie konkursu lub jakieś zasłużenie się dla serwisu.
okey tak tylko się się spytałem bo byłem po prostu bardzo ciekawski a można jeszcze wiedzieć w którym temacie są rangi odnośnie postów za ie postów dostaje się tam jakąś rangę tylko nie pamiętam w którym to dziale było
A w sumie to poproszę o rangę Total War Rebels, jeśli będziesz miał chwilę :)
Proszę o wpisanie Sacred Band. Z góry dzięki :)
Proszę o wpisanie rangi ,,SUNTZU''.
Pozdrawiam :)
Edit: Dziękuję. :D
Proszę o rangę ''Chorągiew Rycerska''
Ponawiam prośbę...
Poproszę o rangę SUNTZU :)
Czy ktoś się tym zajmie ???
Ja również proszę o range: "Chorągiew Rycerska"
Sugeruję PW do Admina :PCytat:
Zamieszczone przez KapitanKatana
Nie widzę sensu przyznawania rang, od kiedy pojawiła się opcja wpisania klanu w profilu.
Ja też proszę o rangę "Chorągiew Rycerska".
m2Cytat:
Zamieszczone przez Wald
Tak jak wyżej Voitek napisał. Przyznawanie rang klanowych jest zawieszone i obecnie nie przyznawane ze względu na opcję w profilu do wskazania nazwy klanu.Cytat:
Zamieszczone przez voitek