wakacje - Białystok
reszta roku - warszafka
Wersja do druku
wakacje - Białystok
reszta roku - warszafka
Turek a weekendy Konin
Ja mieszkam w Nowym Sączu. Miasto na 80000 ludzi, na południe od Krakowa.
Parcice ; ) mała wioska ( coś koło 600 - 700 ludzi ) k. Wielunia ( Wieluń dość znany ponieważ to tam zaczęła się 2 wojna światowa )
Toruń
MIELEC!!! miasto prawie 70 cio tysieczne znane z wsk i <mysli> i tego ze ja mieszkam na jego "przedmiesciach" =p
na polodnie od sandomierza jakies nie bedzie wiecej niz 60 km na zachod od rzeszowa 60 km i na wschod od tarnowa jakies 50 km =]
nad rzeka wisloka=p
Mam rodzinę w Mielcu, kul miasto :)
pierdzielisz=p czesto tu bywasz?? ;>
I grał Tercet. :DCytat:
Wczoraj były dożynki wojewódzkie miał być nawet prezydent (he he ciemny lud w to uwierzył :twisted: ).
Przemysł II, od kiedy Czernikowo leży na południe od Torunia? :shock:
E, ostatni raz byłem ze dwa lata temu jak Kubica debiutował na Węgrzech, bo wtedy to w telewizji leciało :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Seban
lol=p torche dawno..=p jak bys wpadal mozna by bylo sie gdzies ze tak powiem wybrac na bro czy cus=] jesli chodzi o tarnow i okolice to tez mam walsnie tam rodzine dokladnie w tuchowie=p no i w samym tarnowie rowniez. mam nadizeje ze niebawem nawiedze tarnow - na zuzlu=p
Pfefech, w Tuchowie to się urodziłem :D
o widizsz=p no to widze ze mamy bardzo podobne korzenie =]
btw ladna okolica tam jest prawie gorki maja cos w sobie=p
Białołęka :D
Sztokholm
Kępie Zaleszańskie :D
Na północ od Rzeszowa i na południe od Sandomierza, między widłami Wisły i Sanu, wieś nad rzekami Łęg i Osa.
jakieś 15 km od Stalowej Woli :lol:
Bydgoszcz !!!
oho widze ze Haller z mojej okolicy =p
okolice niska??
Do Niska mam jakieś 25 km ;)
chodziło mi głownie o te dwa kierunki północ- południe, tak dla porównania że Eskel i ja mieszkamy po przeciwnych stronachCytat:
Zamieszczone przez Rapsod
Birmingham...takie miasto niedaleko pieknego Nottingham :lol: :lol:
Słyszałem o tym Kępiu Zaleszańskim.....OKS Opatów toczył tam swego czasu zacięte boje w lidze okręgowej bodajże(ale nie pamiętam kiedy, bo to bardzo dawno było....może w latach 70-tych? ) 8-)
Dzierżoniów, Dolny Śląsk
Śląsk, Gliwice :D
Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
Nie interesuje mnie piłka nożna, ale tu masz stronę naszego klubu:
http://kempus.futbolowo.pl/kempus/index.php
A Dagmarę znasz :) Tak właściwie to w Twoim mieście jest b.duża hurtownia sprzętu sportowego i się zastanawiam nad kupnem bieżni.Cytat:
Zamieszczone przez Budzigniew
NO, BAA... a kto nie zna Dagmary?Cytat:
A Dagmarę znasz
Kończewice taka mała wiocha między Tczewem a Malborkiem
Niebieski Chorzów.
Małopolska, Dawna Stolica KRAKÓW
Chciałem napisać w temacie co teraz czytacie czy jak tam się nazywa ale włączyłem ten :mrgreen:
Poznań, a raczej jego przedmieścia. Nie mógłbym żyć w centrum,bo za głośno i za duży ruch, ani na wsi bo zadupie :D
OSTRÓW WIELKOPOLSKI
Sulechów, 20 km od Zielonej Góry, także, gdyby był zlot w Poznaniu to się piszę na niego :)
Kłodzko a dokładnie Wojbórz wioska na dolnym śląsku której populacja liczy 1500 ludziów
W promieniu 25 km od Kalisza. Maleńka wieś = wolnośc, spokój i zadowolenie płynące z życia.
Olsztyn i Toruń
W której Ty dzielnicy Olsztyna mieszkasz? Pewnie na Zatorzu ;)
A pismo mówi : Zatorze – dzielnica znajduje się za torami. Rzuć kamieniem, trafisz w dresiarza, dziwkę lub ćpuna. Dzielnica posiada nocny sklep zaopatrzeniowy FRYDROM, którego pozazdrościć może całe Kortowo, słowem całodobowa knajpa :)
Strzelce Opolskie w woj. Opolskim. Zadupie takie trochę. ;) Między Opolem a Gliwicami koło A4 leży.
hehe, nie na Zatorzu :D na Dajtkach nad jeziorem