Nie ma żadnych screenów ani roosteru.
Wersja do druku
Nie ma żadnych screenów ani roosteru.
Dlatego proszę by ktoś je zrobił :)
Jednostki nowe są np. Coracores coś w stylu kirasjerów, kazadorzy, partyzanci itp.
KLA jeszcze nie można zrobić :( bo nie było premiery :( i stąd się wzieło pytanie o datę premiery :) - moze ktoś ma bliższe dany kiedy będzie można zagrać w tę kampanię :D
Stacjonarka mi się spaliła i nie mogę sobie pobrać i zobaczyć... Są w końcu Scots Greys? :)
Ten dodatek kupię na 100% (w przeciwieństwie do Shoguna 2). Uwielbiam hiszpańskie klimaty :D
Nie było jeszcze premiery wię nie mam zielonego pojęcia jakie jednostki będą w tym dodatku.
Premiera miała być tydzień temu o ile pamiętam. podali jakieś konkrety?
Do tej pory nic - jedyne info to czerwiec 2010, DLC mamy na kompie a gry nima :(
Z tego co slyszalem ma byc premiera w polowie czerwca, wiec pewnie uaktywnia jak zacznie sie E3
Coś wiadomo na temat wersji pudełkowej?
W najbliższym czasie nie przewidywana..
Wiadomo w jakim miesiącu?
Nie robią żadnej prezentacji jednostek ani nic, dziwne.
Ciężko samemu zajrzeć na steamową stronę dodatku?
Zaglądałem ale nie podali żadnej daty.
Niestety tu też nie.
Pytam, bo wiem że steam a szczególnie główna strona nie są jedynymi źródłami. Często jakieś zapowiedzi podają też na blogach, stronach IGN itp. Nawet częściej informacje można szybciej znaleźć gdzie indziej niż na totalwar.com lub steam. :)
Np. pierwsze artworki do Szoguna 2 znalazłem na stronie IGN, a do dziś nie ma ich na głównej TW. :)
Z nieoficjalnego źródła - ponoć ma być dostępne 16ego Czerwca.
No to już w środę :) To już jakiś konkret :)
To raczej bardzo mocno niepotwierdzone źródło... Wg obsługi klienta CA dodatek wyjdzie w ostatnim tygodniu czerwca. W sumie by się to zgadzało ze wcześniejszą zapowiedzią na "lato".
Jeśli o mnie chodzi- kupie z czystej ciekawości bo te kampanie mnie już nudzą:D.
Ja już wyżynam Peninsular Citizens :lol:
O i jeszcze skrin z kampanii.. 8-)
Jak ci się udało już to pozyskać?
Jak macie to proszę abyście zamieścili screeny z Unit Cardami nowych jednostek w czasie bitwy.
Nie było premiery. Fake.
Jasne, że fake, screen jest z trailera. :roll:
A jednak ktoś rozkminiłm, że skrin jest z trailera.. :D
No dobra, teraz bez fake'ów. :) Dziś jest planowana premiera tak? Nic się nie zmieniło?
Tak, planowana... Podobnie jak wczoraj, przedwczoraj, kilka dni temu i za kilka dni... :)
Na sklepie steam wisi że opublikowany a się nie uaktualnia :cry:
Teraz wszedłem i w sumie nie wyświetla mi się żadna informacja na Steamie że jest gotowy, a jedynie że w czerwcu premiera...
Bo to bzdura, że niby opublikowany. Zapowiedź jest na czerwiec i mało prawdopodobne, że na najbliższe dni. Jest przedsprzedaż i musimy jeszcze pobyć cierpliwi.
faktem jest że wisiało jako opublikowany a wczoraj wieczorem już nie
Pewnie tradycyjne ''chwyty'' marketingowe CA. :roll:
Wg opinii forumowiczów TWC dodatek powinien wyjść... koło sierpnia. Niektórzy mówią nawet o końcu września. Data ze Steama - june - może zwyczajnie nie być wiążąca, CA nigdy nie mówiło o czerwcu. Także pewnie sobie poczekamy.
Pewnie masz rację. Oprócz pierwszej zapowiedzi nie było żadnego previewu itp. Nie pokazali tych jednostek. pewnie trochę czasu minie. Pokażą prezentacje, trailer i dopiero premiera.
Jeszcze nie ma?! Dzisiaj rocznica Bitwy pod Waterloo, taki pamiętny dzień, szczególnie w tematyce gry i jeszcze nie ma tego dodatku?
Chyba już jest dostępne, bo coś zasysa ze Steam'a. Poza tym jest napisane, że dostępne od 22 czerwca.
Ufff, wreszcie się ukazało.
Ano jest już :D Ale ja już teraz mam Roma Surrectum 1.6 no i to jest dylemat :D Teraz się pobiera..... wiec teleportuje się do Rzymu aby tam poprowadzić me niezwyciężone legiony :)
Ja nie kupiłem. Proszę aby ktoś zamieścił screeny jednostek i ich statystyki abym wiedział czy warto. :)