Dziękuję za stronkę, faktycznie sporo tego :D
Czy po zainstalowaniu moda trzeba zaczynać grę od nowa?
Wersja do druku
Dziękuję za stronkę, faktycznie sporo tego :D
Czy po zainstalowaniu moda trzeba zaczynać grę od nowa?
Tak, od nowa. Dokładnie według tego co w instrukcji i nie wszystko, moja lista jest póki co w miarę normalna jaki screen zamieściłem, tzn. przy takiej ilości modów, co ja mam zdarzyć się może małe niedopatrzenie, od tego jest konsola, skończyłem pierwszą część i tylko 2 razy mi była potrzebna, teraz jestem w drugiej części. Nie wszystkie mody współpracują ze sobą!!! :!:Cytat:
Zamieszczone przez Boniek
Dobra, niedługo pewnie będę miał możliwość zagrać w BG, czy jest jakiś mod, który pozwala tylko i wyłącznie odpalić 1 część na silniku 2, ale bez tych innych modów zmieniających poziom trudności i tak dalej? Bo przeszedłbym sobie BG z dodatkiem i potem tym samym bohaterem drugą część z dodatkiem. Tylko jak jest z klasami dodatkowymi? Bo myślałem o fechmistrzu, który mi się całkiem podoba, ale występuję on dopiero w 2 części, w 1 jest zwykły bard, co z tym fantem zrobić? Czy mod łączący obie części dodaje podklasy z drugiej? Inny problem to npc, chciałbym mieć Viconię w drużynie i jakieś złodzieja może, z tym że Imoen przekształca się w maga w 2 części, a ogólnie średnio bym chciał grać innym team w jedynce i dwójce. No i raczej ze 2, 3 osoby w drużynie + ja, żeby poziom się zdobywało szybciej i tak dalej 8-) A ten dodatek wybrzeże mieczy fajny jest, bo w niego nie grałem?
Opowieści z Wybrzeża mieczy są "fajne", szczególnie wyspa Baldurana jest klimatyczna.
UWAGA SPIOLERY
Musisz grać innym teamem, bo część osób ginie na początku BG2, poza tym pojawienie się większości w pewnym miejscu jest fabularnie uzasadnione i raczej trudno, żeby się znaleźli gdzie indziej.
Wieża Durlaga z "OzWM" to moja ulubiona, że się tak wyrażę, "lokacja" w historii cRPG'ów ;) Śmiertelna pułapka dla niskopoziomowych postaci, a i na wysokich nie jest łatwo :P Właśnie instaluje Baldura i zastanawiam się czy grać "jak Pan Bóg przykazał" czy instalować Baldurs Gate Trilogy... jak wygląda sprawa kompatybilności tego moda z innymi?
A dla mnie to jedna z najudniejszych lokacji i lochow:P jakos nie rajcuje mnie lazenie "krok po kroczku" i rozbrajanie 10 pulapek w kazdym pomieszczeniu. Wole twierdze straznika z BG:ToB;)Cytat:
Wieża Durlaga z "OzWM" to moja ulubiona, że się tak wyrażę, "lokacja" w historii cRPG'ów
Tutaj masz o tym, osobiście raz grałem i dałem sobie spokój, wolę Baldur Gate Trilogy :)Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Ustrojstwo nazywa się tak:
Baldur's Gate Tutu:
http://www.gildiarpg.pl/art/219
Co do innych pytań, np. Viconii moja ulubienica, jej teksty są czasami takie że w Dragon Age nie uświadczysz :lol: , ale do rzeczy po konwersji zachodzą takie zmiany jak sugerowałeś w swoim poście, ale lepiej doczytać w temacie, do którego załączyłem ci linka.
Dodatek fajny, i wymagany przy większości modów ;)
Dzięki za odpowiedzi, to Tutu jest jakieś niegrywalne/zabugowane, że tak piszesz, czy po prostu nie w Twoim guście?
Mimo zmian, wynikających z silnika gry, nic nie wnosi jak dla mnie. Z kolei BGT dla przykładu: daje możliwość wyprawy do Doliny Lodowego Wichru by wspomóc Drizzta i jego towarzyszy- nieocenione :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Dla mnie wystarczyła by poprawa grafiki i dodanie klas z dwójki (żebym mógł zagrać Fechmistrzem), ale skoro tak piszesz, to trilogy wydaje się ciekawe; zapewnia ono te wszystkie podklasy, grafę z dwójki itd.? nie wpływa za bardzo na samą grę (zmiana głównego wątku, poziomu trudności i tak dalej), tylko daje dodatkowe questy i jakieś smaczki?
Poziom trudności wyższy, wiąże się ze zmianą treści co wpływa na ten aspekt gry, ale...Przez to wzrasta poziom doświadczenia, wystarczy zobaczyć moją postać w pierwszych postach tego tematu, oczywiście gram tą sama postacią bardzo długo, wiadomo czasami znajdzie się jakiś grimuar :lol:
Warto poczytać wątek podany na forum Baldura :)
http://hrothgar.pl/topics16/baldurs-gat ... n-vt69.htm
Dodam do tego fragmentu, to że nie ma obowiązku instalacji takich modyfikacji, treści jest na tyle dużo, że i bez utrudniaczy człowiek musi kombinować.Cytat:
Odradzam ten wątek jednak tym, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z Baldur's Gate. Fabuła gry przy kilku pierwszych podejściach jest naprawdę ciekawa i nie ma sensu na siłę urozmaicać ją modami. Ponadto jeśli przejście oryginalnej gry na poziomie "szaleńczy" sprawiało Ci trudności, to taka modyfikacja silnika gry doprowadzi Cię wręcz do frustracji ;) Walki po zainstalowaniu m.in. Sword Coast Stratagems I & II, Ascension + Big Picture, w połączeniu ze znaczną redukcją zdobywanego doświadczenia, wymagają od gracza dobrze przemyślanej taktyki i znajomości zasad gry.
Rozumiem, więc zostaje tylko tutu, bo zależy mi jedynie na grafice z dwójki w pierwszej części ;)
Nie ma za co. Cała przyjemność po mojej stronie, bo nie spodziewałem się, że mogę komuś sprawić radochę takim filmikiem.Cytat:
Zamieszczone przez Raku
Tak, masz rację to były stare dobre czasy ale jak mówi samo zakończenie "coś się skończyło...".
Pozdrawiam.
Niekoniecznie się skończyło o szlachetny przedmówco. Scena Baldura jest żywa, kipi energią nowymi pomysłami, np połączenie Icewind Dale 2 z Baldurem 2 :lol: , liczne wspomniane mody, niekoniecznie w wersji BGT ;)
Fakt w Polsce tradycyjnie jest o tym ciszej, lae jak ktoś zna trochę język angielski, ma morze możliwości :D ...Ja gram na spolszczonych wersjach, dzięki fanom tej gry i zawsze mnie zadziwia że nie będzie kontynuacji tej gry... :evil:
I dobrze - lepiej mieć dobre wspomnienia niż dostać jakiś action-rpg :? Poza tym to naprawdę była kompletna historia - nie widzę sensu w dodawaniu na siłę kolejnego aktu.Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Czemu na siłę dodawać? ;) Co do reszty masz rację, może i dobrze że Bioware nie ma praw do tytułu, nie mylić z reedycją serii w nowych wydaniach na dvd...Jak pomyślę, że dochodziłbym do końca ulicy jak w tzw. duchowym następcy Baldura, a to zdziwienie, nie mogę iść dalej :shock: "pole siłowe" :lol: nie pozwala mi pójść do przodu, nie mówiąc o eksploracji terenu :lol:
Bo to jakby ktoś chciał w tej chwili dopisać rozdział do Iliady Homera ;)Cytat:
Duchowy następca był bardzo dobrą grą, niestety zmiany w DAO2 jakoś mi się nie widzą.
Hmmmm...Mam inne zdanie, ale o gustach się nie dyskutuje ;) Po prostu są, i trzeba je szanować by swoje były przez innych również akceptowane :lol: Powiem tak: duchowy następca nie był w żadnej mierze by mienić się w tle Sagą Baldura, rozpatrywany jako gra oddzielna bez tej całej otoczki, mogła się podobać, mi się nie podobało, co już wcześniej napisałem, ale to nie temat tutaj :lol:
pozdrawiam
"LOL", że tak powiem. Pomyślałem o tym samym :D Tym samym było by również pisanie nowego rozdziału dla Makbeta, Romea i Julii, Boskiej Komedii, Fausta, Zbrodni i Kary i reszty światowych klasyków. Tak pewne historie są po prostu zamknięte. Po prostu opowiedziano wszystko co było do opowiedzenia i to stanowi o sile ich przekazu. Nie róbmy z klasyków na siłę brazylijskich telenowel. BG to także klasyk. Co za dużo to niezdrowo. Nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliście. Po prostu sztuczne przedłużanie kompletnych historii to już nie jest sztuka (pisarska, czy filmowa) tylko czysta komercja. I to jest choroba naszych czasów (telenowele) Wyobrażacie sobie żeby Homer przez całe swoje życie napierdzielał w ludzi kolejnymi odcinkami Iliady? Np odcinek 1 231 456 - "pra pra pra wnuk Heleny idzie na polowanie".Cytat:
Bo to jakby ktoś chciał w tej chwili dopisać rozdział do Iliady Homera
Komercji mówię stanowcze NIE. Coś się skończyło a bohaterowie odjechali w stronę zachodzącego słońca. Będą żyli wiecznie w naszej pamięci. Jedyne rozsądne rozwiązanie które mógłbym zaakceptować to przestawienie zremasterowanego BG młodemu pokoleniu. Podobnie jak koloryzuje się i odświerza czarno-białe filmy. No wiecie ta sama historia, Ci sami bohaterowie, te same questy i Bossowie, tylko silnik i grafika z 2010 roku.
Pozdrawiam maniaków.
Niestety, z przyczyn prawnych nikt na razie nawet i tego, czy aż tego, nie może uczynić...Kiedyś w tym celu pozwiedzałem trochę internet :lol: ...Nic nie wskazuje, żeby była jakakolwiek próba ruszenia Sagi Baldura, pozostawiono narzędzia edytorskie, zapał nowych i starych graczy, i tyle. :DCytat:
Zamieszczone przez Marek Aureliusz
dziękuję serdecznie, również pozdrawiam dawnego poszukiwacza z Zapomnianych Krain ;)Cytat:
Pozdrawiam maniaków
Cytat:
A przypadkiem nie powstaje fanowski Baldur's Gate na silniku Dragon Age?
Jak powstanie to będzie wydarzenie, ale pamiętam nie tylko takie przymiarki do Baldura :) Czy wiesz że podczas wczytywania lokacji itp. w drugiej części Baldura z dodatkiem, pojawiał się napis, zachowaj postać by zagrać w Neverwinter Nights?Czy wiesz, że ukazała się wersja Baldura po drugiej części z Tronem Bhaala? Tzw. klapa całkowita? Dlatego widząc co oferuje engin gry, lokacje, przemieszczanie się w terenie, rozwój postaci( podejrzewam że silnik gry nic do tego nie ma), jestem zdystansowany do takich przedsięwzięć.
Mnie chodziło normalną, nie fanowską modernizację gry...
Nie pisało NWN tylko zachowaj, aby kontynuować przygodę czy jakoś tak ;) To było jedno z moich największych rozczarowań w NWN, gdy się okazało, że nie da się kontynuować (drugim rozczarowaniem była wątpliwa jakość NWN ;)). Jeszcze podczas tworzenia NWN zapowiadali, że będzie można ale w końcu z tego zrezygnowali :( Może i dobrze, bo jako że Tron Baala kończyłem na poziomie coś koło 25-30, to w NWN jako przeciwnicy musieliby chyba występować bogowie (i to stadami).
Znalazłem linka do tego moda -> http://www.gamersnexus.net/bgr-home
Obawiam się tylko, że projekt jest zbyt duży żeby kiedykolwiek został skończony :(
Ostatnio czytałem, że Mass Effect 2 ukończyła tylko połowa graczy, która rozpoczęła granie (BioWare gromadzi statystyki poprzez Cerberus Network) i co się potem czepiać twórców, że dzisiejsze gry są coraz krótsze (swoja drogą ciekawe ile ukończyło DAO, skoro jego przejście to ca. 50h grania).
Dokladnie bylo napiasne zeby zachowac postac do gry Neverwinter Nights;)Cytat:
Nie pisało NWN tylko zachowaj, aby kontynuować przygodę czy jakoś tak
ech... czytalem o tym, coraz bardziej przekonuje sie do pomyslu spuszczenia atomowki na USA. Albo chociaz uzycia jakiegos wirusa na amerukanskich dzieciakach. Bo to ich wina, ze to co dostajemy to trudna nazwac ambitnymi grami:(Cytat:
Ostatnio czytałem, że Mass Effect 2 ukończyła tylko połowa graczy, która rozpoczęła granie (BioWare gromadzi statystyki poprzez Cerberus Network) i co się potem czepiać twórców, że dzisiejsze gry są coraz krótsze (swoja drogą ciekawe ile ukończyło DAO, skoro jego przejście to ca. 50h grania).
Ale o co chodzi?Cytat:
Czy wiesz, że ukazała się wersja Baldura po drugiej części z Tronem Bhaala? Tzw. klapa całkowita?
Oj z tego co wiem to nie do konca tak jest. Ktores studio ma prawa do marki BG, tylko ani sie nie kwapi zeby je sprzedac, ani zeby zrobic kontynuacje (nie pamietam ktore). Co do samej kontynuacji to co pewien czas komus sie cos wymsknie o BG3, a ostatnio nawet poszly ploty, bo ktorys z szefow tejze firmy rzucil tekst, ze beda wskrzeszac stare legendy;) No i co jakis czas ktos rejestruje domeny dla BG3... Moze jestem łatwowierny, ale wierze, ze ktos zrobi kontynuacje! Tylko jesli mowie kontynuajce to mi sie poprostu sni taka gra, wktorej odwiedzimy stare lokacje, spotkamy znajomyc z BG, o fabule, klimacie itd to nie wspominam, ze musialoby to byc na wysokim poziomie;) Chociaz, jesli klimat i fabula bylaby dobra, to nwet moglbym bigac po Faerunie dzieckiem damy na to Dziecka Bhaala i Aeri;) Ech, moze kiedys sie doczekam:PCytat:
Niestety, z przyczyn prawnych nikt na razie nawet i tego, czy aż tego, nie może uczynić...
Nie będę się sprzeczał, bo grałem ostatnio w BG2 z 6-7 lat temu, ale wydaje mi się, że w momencie wyjścia BG2 nie była jeszcze znana nazwa NWN - może w ToB już tak pisało.Cytat:
Dokladnie bylo napiasne zeby zachowac postac do gry Neverwinter Nights;)
Swoją droga muszę sobie kupić reedycję, bo przez te wszystkie lata zgubiłem wszystkie 12 płyt :( Pomyśleć, że za oryginał BG1 zapłaciłem w 1995r. 159 zł - nawet dziś byłoby to dużo :)
Cytat:
Kiedy to wynika z tego, że w gry właśnie grają ludzie coraz starsi, którzy nie mają czasu gier kończyć - tak jest nie tylko w USA tylko na całym świecie. Baldur's Gate czy zwłaszcza Fallout przecież też były robione na rynek amerykański głównie. Rynek gier komputerowych cały czas ewoluuje i już w tej chwili widać, że niebawem będą się pojawiać z jednej strony gry o coraz bardziej skomplikowanych fabułach (vide Heavy Rain chociażby), z drugiej strony nie muszą być zbyt długie a mechanika powinna być maksymalnie prosta - ludzie traktują gry jak interaktywne filmy i nie specjalnie ich interesuje czy miecz jest +1 czy +5 (już nie pamiętam o jakiej grze to pisali - chyba Prince of Persia któryś - kilkadziesiąt procent graczy przez całą grę nie użyło innej broni niż podstawowa :)). Zresztą już ME2 jest krokiem w tą stronę.Cytat:
ech... czytalem o tym, coraz bardziej przekonuje sie do pomyslu spuszczenia atomowki na USA. Albo chociaz uzycia jakiegos wirusa na amerukanskich dzieciakach. Bo to ich wina, ze to co dostajemy to trudna nazwac ambitnymi grami:(
Zapewne o BG: Dark Alliance na konsole. Ale to był H'n'S a nie RPG.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Chyba część praw ma BioWare, a część jacyś pogrobowcy Interplay, stąd problem zdaje mi się.Cytat:
Niestety, z przyczyn prawnych nikt na razie nawet i tego, czy aż tego, nie może uczynić...
Oj z tego co wiem to nie do konca tak jest. Ktores studio ma prawa do marki BG, tylko ani sie nie kwapi zeby je sprzedac, ani zeby zrobic kontynuacje (nie pamietam ktore).
Na 100% bylo tak napisane;) Zreszta, na plycie z BG2 byl filmik zapowiadajacy NWN;)Cytat:
Nie będę się sprzeczał, bo grałem ostatnio w BG2 z 6-7 lat temu, ale wydaje mi się, że w momencie wyjścia BG2 nie była jeszcze znana nazwa NWN
Znam to;) ja tez dalem 159 zl za BG2, ale plytki si porysowaly... Dlatego kupilem reedycje na jednej plycie DVD za 30 zl:PCytat:
Swoją droga muszę sobie kupić reedycję, bo przez te wszystkie lata zgubiłem wszystkie 12 płyt Pomyśleć, że za oryginał BG1 zapłaciłem w 1995r. 159 zł - nawet dziś byłoby to dużo
Wiem, ze coraz wiecej starszych osob gra w gry. Ale jak dla mnie takie nieprzechodzenie gier i przede wszystkim uproszczenia to wina amerykanskich dzieciakow. Bo to one nadal sa najwiekszm targetem. A wymagania dotycza przede wszystkim grafiki i zrecznosciowej rozrywki... Takie jest moje zdanie na ta sprawe.Cytat:
Kiedy to wynika z tego, że w gry właśnie grają ludzie coraz starsi, którzy nie mają czasu gier kończyć - tak jest nie tylko w USA tylko na całym świecie. Baldur's Gate czy zwłaszcza Fallout przecież też były robione na rynek amerykański głównie. Rynek gier komputerowych cały czas ewoluuje i już w tej chwili widać, że niebawem będą się pojawiać z jednej strony gry o coraz bardziej skomplikowanych fabułach (vide Heavy Rain chociażby), z drugiej strony nie muszą być zbyt długie a mechanika powinna być maksymalnie prosta - ludzie traktują gry jak interaktywne filmy i nie specjalnie ich interesuje czy miecz jest +1 czy +5 (już nie pamiętam o jakiej grze to pisali - chyba Prince of Persia któryś - kilkadziesiąt procent graczy przez całą grę nie użyło innej broni niż podstawowa ). Zresztą już ME2 jest krokiem w tą stronę.
W sumei moglo i o to chodzic:PCytat:
Zapewne o BG: Dark Alliance na konsole. Ale to był H'n'S a nie RPG.
Dla sympatyków Faerunu i Drizzta...Z dwa miesiące temu ukazało się spolszczenie do Region of Terror- mod kompilujący dzieje drowa w oparciu o twórczość Salvadore...Zainteresowani wiedzą o co chodzi ;)
http://athkatla.cob-bg.pl/viewtopic.php?t=5318
Oczywiście mod chodzi pod omawianą modyfikacją konwertującą 1 i 2 w jedną część, w tym wypadku zmiany widać od lochów Irenicusa :) Tyle można zmieścić, według listy i mi udało się te mody zainstalować, polskojęzyczne, prawdziwa wielka megamodyfikacja zawiera 260 modów, ale trzeba znać perfekcyjnie angielski ;)
http://img26.imageshack.us/img26/7693/baldurek01.jpg
Zastrzelę z Magicznego Pocisku, usmażę Kulą Ognia i rozszarpię po przemianie w Zabójcę!! Nie wiesz, że sesja się zbliża!? :P
Sesja sesją, wiadomo, są kierunki gdzie jest niezła rzeźnia ;) Ale czy wspomniałem że naprawili Worldmapę scalającą 1 i 2 w jedną całość można bez błędów w grze z Drizztem spotkać się, jak doinstalujesz moda Drizzt Sagę i w pierwszej części udasz się na Daleką Północ, by.... :DCytat:
Zamieszczone przez Cichor
Niech Cię Dziewięć Piekieł pochłonie!! :twisted:
Na młot Moradina ;) Na Łzy, tudzież miłość Bhaala i opętanie Irenicusa co ty mi życzysz? :D Dziewięć Piekieł to jak uśmiech Imoen, na wprost tego co może ciebie spotkać w świecie Baldur Gate Trilogy ;)
Ostatnio coraz częściej myslę, by znów zagrać. Jednak mam win7 i wiem jak Volo sie męczył z tym i dlatego mnie to trochę odpycha...
Chyba, że byłby jakiś fajny modzik po polsku 8-)
Jest ich pełen wybór... Pierwsza strona tego tematu...Wystarczy zerknąć na zrzut menu gry który dałem kilka postów wyżej :)
Co do win 7, najprawdopodobniej przy samej instalacji gry pewnych rzeczy nie odhaczono w win7, bo on ma paranoję na pkt. pewnych ustawień, wychodzi to w modach pod serię gier Total War ;)
Heh jestem tu nowy o Baldur's Gate wiem dużo ale niestety nie umiem robić modów bo gdybym umiał to bym zrobił mega MOD "Baldur's Gate 3" byłby na silniku BG2 a najlepsze jest to że mam (całą!) fabułę gdzieś na kompie kiedyś tak z nudów pisałem i może by dało się ją zastosować bo to miała by być mega kontynuacja tej gry. Grać by się zaczynało nową postacią albo exportowaną i było by się dzieckiem ze związku naszego "Bohatera" i Imoen po drodze w grze spotkało by się syna Minsca (Wiecie "Boo załatwi jego gałki oczne raz na zawsze , tak aby już nie powstał!" /"Zło przedstawiam ci mój miecz! Mieczu: POZNAJ ZŁO!!" ten sam charakter ale całkowicie inna osobowość) Dobra nasz bohater chce kontynuować dzieło ojca i wyrusza w podróż z miasta Athkatla przez Beregost do Candlekeep przeszukać tamtejsze biblioteki gdyż szuka informacji nt. Magi (oczywiście "nasz" synek nic nie wie o tym że jego ojciec był potomkiem boga wie tylko że był Poszukiwaczem Przygód)
i tam dowiaduje się prawdy o jego ojcu i że w nim też płynie boska krew tak się to zaczyna. Oczywiście do Candlekeep idziemy sami Moriada (syna Minsca) mniej więcej spotykamy w Nashkel On zgadza się do nas dołączyć ale my nie wiemy kim jest on ani on kim my(dowiadują się dopiero w Bibliotece W jednej z ksiąg znaleźli napis głoszący "I porodzi syna z krwi boskiej a towarzysz jego(Minsc) wygnany(Za próbę zabicia naszego bohatera z poprzedniej gry) z domu pana(Bhaala tam gdzie zamieszkamy naszym bohaterem na początku gry) podążył do Nashkel tam począł nowe życie z dziewką Antrakrą wydawszy syna o imieniu Moriad..." To na tylko początek jak coś nie pasi albo chcecie coś dodać to piszcie w postach w tym temacie.
I niby jak? Wnuk boga (bo dziecko było poczęte gdy nasz bohater nie był jeszcze bogiem), wyskakuje, jako postać importowana, na 27 poziomie? Tak jakby nigdy nic?Cytat:
Zamieszczone przez Gebarsha
Zgaduje, ze jestes w gimnazjum?
Kazirodztwo?Cytat:
ze związku naszego "Bohatera" i Imoen
Sorry nie zauważyłem tego Imoen chciałem napisać Jaheira ale akurat myślałem o przeróbce w photoshopie postaci(avatara) od Imoen
A co do Importowania postaci to się zmieni napisałem żeby wszelkie uwagi pisać w postach tylko pytam czy to dobry pomysł?
Jak tak to mogę ją jeszcze dopracować i wkleić na forum.
Zły pomysl, nic sie kupy nie trzyma i tak historie to moze kazdy napisac. Daruj se poprostu, za mlody jestes i nie masz smykalki. Amatorzy nie powinni ruszac tego wielkiego dziela. Ja oczywiscie caly czas czekam na BG3 ale licze ze zrobi je:
a) wskrzeszone Black Isle
b) niedobitki z Obsydian, majacy finanse i wsparcie od Bioware mimo tego ze wypuscili szmate pokoroju DA2
Cytat:
Ja oczywiscie caly czas czekam na BG3 ale licze ze zrobi je:
a) wskrzeszone Black Isle
b) niedobitki z Obsydian, majacy finanse i wsparcie od Bioware mimo tego ze wypuscili szmate pokoroju DA2
Zgadzam się ale chciałbym żeby BG3 było z grafiką z BG2
A dlaczego nie Aerie? A co jeśli gramy żeńską postacią? To jakiejkolwiek ciąży nie będzie. ;]Cytat:
Nie pamiętam byś wspominał, że prace trwają. :PCytat: