Potwierdzam
Wersja do druku
Potwierdzam
Zakapior-Fallen 1:1
moje frakcje- sasi, hunowie
fallen- hunowie, celtowie
Belizariusz 2-0 Fallen
moje nacje- Sarmaci, Goci
frakcje Fallena- Berberowie, Wandalowie
mściwoj od paru dni nie odpisuje nigdzie.
nie wiem jak mam z nim zagrać meczyk...
Coś 4Fun: mecz turniejowy z limitami 8 jazd w tym 2 strzelcze (cyferki oznaczają liczbę jazd)
http://img641.imageshack.us/img641/466/fallen30.jpg
:mrgreen:
Też mam ten problem Mściwój nie odpisuje ja jutro jadę i wrócę w niedzielę dzis jestem do 23 jakby był to mu powiedzcie ze mam czas niedziela od 17 i poniedziałek od 18
Zakapior vs Msciwoj 1:1
Moje nacje - Cesarstwo Wschodniorzymskie i Burgundowie
Zakapior - Goci i Celtowie
Potwierdzam wynik gry z Mściwojem.
Mecz z Riksza przełozony na jutro - nie udalo nam się połączyć. możliwe, że jutro poprosimy kogoś o postawienie gry
Belizariusz 2-0 Mnil
moje nacje- Sasi, Wandalowie
nacje Mnila- wschodni Rzym, Sasi
dzięki za gry :)
potwierdzam, dziękuję :)
Mnie jutro nie ma !!!!!!!! ani pojutrze Mściwoj bende w niedzielę w tedy możemy zagrać
Belizariusz 1-1 Mściwoj
moje nacje- zachodni Rzym, Hunowie
nacje Mściwoja- Sarmaci, Sasi
dzięki za gry :)
Belizariusz vs Mściwoj 1:1
Nacje Moje : Sarmaci i Sasi
Nacje Belizariusza: Rzym Zachodni i Hunowie
ech...3 remis
Fallen kiedy masz czas zagrać???
o matko zapomniałem o tym limicie :o
sobota pisz na gg
2:0 [dla mnie]
Moje frakcje Gotci,Rzym wschód.
Frakcje Mila Huny,Rzym wschód
Gościu zabawny gdy powiedziałem mu nara napisał "wal się" :P .
A z tą kawalerią się pomyliłem i tyle ;)
bo to człowiek irytujący jak inny, brak słów.
Ten turniej nie ma sensu, 7 graczy, 2 awansuje - wiadomo PRo-klownych. Nie mam nawet o co grać :)
Jakoś nikt inny nie narzekał,turniej to zabawa i liczą się umiejętność i co złego w tym że przechodzą klanowcy każdy może się wykazać potrzeba tylko umiejętności .A frustracje nic nie daje :roll: .Jak chcesz być lepszy to graj więcej a nie narzekasz.....
nie narzekam, tylko formuła mnie dziwi.
Nie obraź się Mnil, ale jak dla mnie nawet jakby z grup wychodziło po 4 zawodników, to i tak miałbyś małe szanse, żeby się wśród tych czterech znaleźć.Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
Jak to się w ogóle stało, że graliście obaj w jednej bitwie Cesarstwem wschodnio-rzymskim :?:
Ja tam w pierwszej kolejności startuję dla siebie a dopiero potem dla klanu. Startuję też bo w innym razie nie miałbym z kim pograć na BI multiplayerze- zauważyłem że prawie nikt w to nie gra. Nie pisz, że nie miałeś szans bo każdy miał. Zapisz się do jakiegoś klanu to Ci klanowcy sprzedadzą swoją strategię. Np. grając z kolegami z hussars zauważyłem pewną prawidłowość w rozgrywaniu gier i doborze oddziałów- zresztą bardzo ciekawym... :mrgreen: Poza tym trzeba mieć do tego talent- popatrz ile punktów naciupałem a (nie kłamię!!!) tyle grałem w BI multi co na tym turnieju. :mrgreen:Cytat:
Ten turniej nie ma sensu, 7 graczy, 2 awansuje - wiadomo PRo-klownych.
Ps: też mnie trochę dziwi że na romie są grupy 5 osób i przechodzi 3 a tutaj 7 i przechodzi 2. Może faktycznie jakby przechodziło 4 to byłoby ciekawiej na dalszym etapie a tak mamy walkę o ogień. :lol:
DeMichels (Rzym zachodni, Rzym wschodni) vs Fallen (Romano-Brytowie, Alamanowie) 2:0
Wróciłem :D Mogę zagrać ostatnie 2 mecze :D
Mściwój odezwij się gdzieś, bo nigdzie nie mogę się dobić do Ciebie...
żyje ktoś o 20 jestem
Ja mogę od 18 do 23 jbc to piszcie na gg :D
Fallen podał się walkowerem
Niech potwierdzi.
potwierdzi jutro rano dziś nie ma czasu
Co to ma być? Mam odpaść z grupy bo kolesie jeden drugiemu podają walkowery? Niech typek napisze, że rezygnuje z turnieju to się wyzeruje wszystkie jego gry i git. Stracę szacunek do organizatorów tego turnieju jeżeli takie rzeczy przejdą bo to jest popieranie walenia w h... a ja tu się starałem w terminach wszystkie gry rozegrać, ciężko walczyłem o punkty i nie liczyłem na darmochę. Niech się umawiają na remisy albo grają o zwycięstwo to nie będe fuczał a nie stawiają walkowera. Żenada :?
Myślałem że Riksza miał na myśli całkowite wycofanie się Fallena z turnieju. Ale skoro chodziło tylko o mecz z nim to....nie ma takiego bicia! :)
Fallen-albo dogrywasz uczciwie to, co Ci do dogrania zostało albo napisz po prostu że rezygnujesz z turnieju całkowicie, i wtedy to, co zagrałeś zostanie wyzerowane. Nie ma poddawania meczów.
W przeciwnym razie licz się z możliwością bana na kolejny turniej, a kto wie czy i nie jeszcze poważniejszymi konsekwencjami...
Jemu chodziło właśnie o to iż podaje się w tej walce walkowerem
Wynik walk Riksza vs Mściwoj 2:0
Nacje:
Riksza -Romano-brytowie i Frankwowie
Mściwoj -Hunowie i Celtowie
Potwierdzam :D
Fallen 2:0 Riksza
Sasanidzi,Sarmanci Sasi Hunowie
Potwierdzam
2:0
Fallen: Mściwój
Zach rzym Frankowie[Moje frakcje]